Related Articles

3 Comments

 1. 3

  Tikva

  P.P.S.
  Alo gospodo luđaci, pobili ste ebene svinje i ostavili svinjske leševe na ulici. Jeste li samo luđaci il ste više od luđaka???????
  Vjerojatno je to normalno kad luđak s partijskom knjižicom dobije titulu doktora.
  Bravo, bravo,bravo luđaci…
  Tužite me za uvredu gospodo luđaci iz Hohštaplersko-Demagoške, ja sam vam dostupan. Nemam bosansko državljanstvo i ne mogu bježat u Bosnu od hrvatskog pravosuđa i kad me tužite gospodo luđaci iz hohštaplersko-demagoške Zajednice, sa zadovoljstvom ću se odazvati sudskom pozivu.

 2. 2

  Tikva

  P.S. Kad čovjek pomisli da ne može luđe neka institucija ga razuvjeri.
  Dođu oni, pobiju svinje, ostave ih na ulici i odu. A to naprave s ciljem sprječavanja širenja bolesti.

 3. 1

  Tikva

  Gledam i ne vjerujem. Šta se ovaj tip žali? Pa Hohštaplersko-Demagoška Zajednica je organizirala sve structure države. I ovo suzbijanje bolesti ide po planu kao i specijalna vojna operacija. Svinje su na ulici dok ih lokalni psi ne načnu, a onda dolazi “avijacija” sa Cresa pa će bjeloglavi supovi koji su ugrožena vrsta, pojesti ono što psi ne uspiju.
  A to tako ne bi bilo da se ministar koji je suvlasnik firme koja jedina u Hrvatskoj ima dozvolu baviti se time, nije naljutio jer su novine objavile kako on zarađuje milijune baveći se time. Ministar je naravno član Hohštaplersko-Demagoške zajednice

Leave a Reply