Related Articles

One Comment

 1. 1

  Tikva

  Kao da nema sirotinje kojoj župan može pomoći i kao da je sva šteta od oluje riješena pa eto županija ima viška novca pa dijeli pare birtijama.
  Nije se župan sjetio npr. unajmit još kamiona da se prevezu svinjski leševi da ne stoje crkotine ljudima po dvorištu il po ulici. Već da se to čim se ubije, odmah vozi jer je očito da ministrova firma nema dovoljno kapaciteta za prevesti sve.
  Il je to možda kontra propisa jer ministrova firma ima monopol na prijevoz crkotina, pa bolje nek crkotine stoje po dvorištima nego da ne daj Bože netko drugi zaradi na prijevozu.
  A kako ministar na monopolu s napumpanim cijenama zarađuje odlično govore brojke. Prošle godine ministrova firma s 29,8 milijuna eura prihoda ima netto dobit 4,59 milijuna eura. Što je cca 15% dok za usporedbu HT s 829 milijuna prihoda, ima netto dobit od 92 milijuna eura što je cca 11%. A svima nam je HT skup. Lidl u istom razdovblju s 1 070 milijuna eura prihoda ima netto dobit 51,95 milijuna eura netto dobiti što je manje od 5% ukupnih prihoda.
  Ministrova firma em što ima monopol em joj je država najveći kupac.
  To su ti domoljubi Hohštaplersko-Demagoške zajednice koji imaju geslo: Ogulimo domovinu da bi ju više voljeli.

Leave a Reply