Related Articles

2 Comments

 1. 2

  marco75

  Kako glup naslov članka o narodnoj vlasti u ovoj jadnoj, najjadnijoj županiji. Niti jedan od tamo prisutnih nije nezavisan sve ih je kupila zločinačka pravomoćno osuđena.To je bilo čisto guzičarenje na naš račun, sram ih bilo. Kradu, loču, provode se troše naše novce i sprdaju nam se, zato i jesmo u ovakvoj jadnoj situaciji.

 2. 1

  Tikva

  Da nije lopova iz te partije, moglo je bit i 4 milijuna Eura umjesto 3.
  Stranka osuđena za lopovluk. Pa ju preuzeo demagog Plenković i postavio 30 ministara koji su morali otići zbog lopovluka. Njegovi istančani radari izgleda da samo lopove pronalaze i umjesto da ih trpa u zatvore, on im daje ministarske pozicije.
  Sad ta partija ‘oće od mene glas na izborima.
  Župan veli da je pijan dao županijski auto svom rođaku da vozi. Jel tako on kad se napije daje i županijske novce svom rođaku pa to prikazuje kao trošak reprezentacije?Partijska kolegica koja je udarila dijete je optužena, između ostalog, da je državnim novcem plaćala svoje privatne tulume pa prikazivala kao trošak reprezentacije. Pa možda to radi i župan kad se napije. Njihov doktor znanosti osim što je poznat po tome što prepisuje knjige pa to fakultetu podmetne pod svoje, još je poznatiji po tome što je nepropisnim pretjecanjem ubio čovjeka.
  Pitam se, koji motiv tom nekom Bosančiću, koji oće od mene glas, može biti da svoje ime stavi na listu stranke osuđene za lopovluk i kontinuirano godinama proizvodi nove lopove?
  Kad se netko hoće baviti šahom, taj se upiše u šah klub. Kad se netko hoće baviti nogometom upiše se u nogometni klub. Kad netko hoće pristupiti Hells Angelsima kupi Herley Davidson. Kad bi netko plesao narodne plesove, upiše se u folklor.
  Čime bi se bavio onaj tko se stavi na listu organizacije koja je osuđena za lopovluk i koja je iznjedrila najviše lopova u povijesti hrvatske države?
  Meni, jedino što pada na pamet je, da se želi baviti lopovlukom pa onda nema šanse da im ja dam svoj glas.

Leave a Reply