Related Articles

One Comment

 1. 1

  Tikva

  Koja fotka. Čovjeku komotno dođe pogađati koji će od ove dvojice desno, prije u zatvor.
  Protiv župana već ima optužnica, a tradicija je na strani ministra, s obzirom da su ministri Hohštaplersko-Demagoške zajednice češće po zatvorima od opće populacije.
  Jel to ministar, inače doktor znanosti došao iznijeti svoje najnovije znanstvene spoznaje? Nakon što je studentima u Vukovaru prenio svoje najnonovije znanstvene spoznaje s područja informatike pa im ukazao na to da podatke s računala na računalo mogu prenositi i bez diskete.
  Sigurno je na ovom skupu iznio svoje najnovije znanstvene spoznaje iz drugih područja. Npr. svekolikom pučanstvu je priopćio da im za pisanje više ne treba čekić i dlijeto, već se može pisat i perom umočenim u tintu. A može se i poruka na daljinu poslat bez goluba pismonoše.
  Meni samo nije jasno na koju je disketu mislio kad piše da može bez diskete. Jel može bez diskete od 3,5 inča ili bez diskete od 5,25 inča?
  A još je u svom doktoratu utvrdio da su Hrvatska i Njemačka susjedne zemlje, a kako je doktorat znanstveni rad koji je dotični obranio. To je sad znanstvena činjenica na temelju koje se može planirati i cesta kojom se može direktno iz Hrvatske u Njemačku, da ne moramo ići preko Slovenije i Austrije.
  Bravo doktore.³

Leave a Reply