Related Articles

4 Comments

 1. 3

  Doktor

  Koja je svrha ovog teksta? Mozda da se ljudi jos vise neodgovorno ponasaju? Ne trebaju maske, mjere, pustimo koroni da se siri kao pozar.
  Koje su kvalifikacije ovog tekstopisca? Koliko dana je ovaj “intelektualac” radio u bolnici na odjelu za oboljele od COVID-a? Ovaj smijesni “seoski portal” je upravo pokazao na kojoj je razini kad daje prostor idiostkim letcima nadjenim “pod brisacem”.
  Ma bravo!

  1. 3.1

   Zlatko Janković

   Dobra večer Doktore!
   Prve 2 (dvije) rečenice ne ću (barem za sada) komentirati.
   Ovaj smiješni “seoski portal” je upravo pokazao da tekst nađen “pod brisačem” ima itekaku čitanost i vrijednost, kad ga prate ovakvi autoriteti poput Vas.

   Na ostali dio teksta ću Vam prvo postaviti određena pitanja, da bismo vidjeli ima li smisla da Vam ovaj “intelektualac” odgovori. Ja sam se predstavio i potpisao svojim imenom i prezimenom te u potpunosti stojim “iza” objavljenog teksta.

   Da bi doista na kraju bilo “ma bravo!”, prvo se izvolite predstaviti Vašim imenom i prezimenom, zvanjem i svakako navedite koliko ste radili na odjelu s oboljelima od COVID-a. Elementarna pristojnost prije svega, u suprotnom ću Vas ignorirati kao trola “bez brige i pameti”.

 2. 2

  Malibunaparte

  Podrška autoru,bravo,

 3. 1

  Sanja

  Bravo za letak i sadržaj istog.

Leave a Reply