Related Articles

2 Comments

 1. 1

  No Names i Co

  U ovom našem županjskom kraju a naročito u Županji treba poraditi na poticanju i razvijanju poduzetništva i poduzetničke klime i na dovođenju investitora i investicija.
  Na uređenju poduzetničkih zona, inkubatora, tehnoloških parkova.
  Na što veće povlačenje bespovratnih eu sredstava kroz poduzetničke i ostale infrastrukturne projekte.
  Grad to treba poticati.

  A ne kao do sada trošiti gotovo sve novce iz proračuna na udruge iz sporta i kulture i na staze i stazice i sadnju cvijeća u centru Županje.

  “Sve iz osobnih interesa pojedinaca i jedne stranke koja je sada u oporbi.”

  Za to vrijeme skoro da nije bilo novih radnih mjesta i logično je da su se ljudi iseljavali iz Zupanje jer nisu se imali gdje zaposliti ( da imaju oni i njihove obitelji sredstva za zivot).

  Zbog toga se broj djece u školama kontinuirano smanjivao a i broj stanovnika i sada smo nažalost na polovičnim vrijednostima u odnosu na prije 10 g.
  Kojeg li vodstva i koje li pametii i sebičnosti kod njih?

  Reply
  1. 1.1

   Asterix

   Pa ti su još i za to i kredite dizali i zaduživali Grad godinama…
   Apetiti su im bili veliki..

   Bilo bi dobro da ova nova vlast kod usvajanja proračuna za par dana na Gradskom vijeću malo detaljnije upozna građane a i oporbu šta su oni to i u kojoj mjeri i kada radili u poslovanju Grada i gradskih poduzeća kao i kakvo je stanje sa gradskim financijama i imovinom.

   Poznato je da je angažirana privatna revizorska tvrtka iz Zagreba za to od strane Grada i nove vlasti.

   Ako to ne kažu otvoreno i dokumentirano onda bi ih se već moglo na slijedećim iznorima od istih tih ” optužiti” da su oni to napravili a ne ovi ( politikanstvo) i onda oni nebi bili pametni a i izbore bi od njih izgubili.
   Tu bi građani imali štetu.

   Reply

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here