Related Articles

2 Comments

 1. 1

  plavusha

  Čemu sve to, pogledajte samo demografsku sliku stanovništva županjske posavine..kod nas ne postoji pronatalitetna politika,samo politika depopulacije i dužničkog robstva.
  Županja lagano postaje grad duhova, masa stambenih objekata je prazna,ili zapuštena,mladi i obrazovani odlaze, zašto poticati otvaranje privatnih učilišta.
  Osvrnimo se malo na susjedno Orašje i dislocirane studije, jeftinija školarina,nije daleko za putovanje, nostrifikacija diplome nije toliko skupa, dakle..zapitajmo se kome u ovome gradu odgovara ovakav način obrazovanja?Djeci imućnijih sugrađana, ili ćemo dizati kredite da školujemo djecu, i uvlačiti se još dublje u sustav robstva.
  Smatram da je ovo neće imati uspjeha u našem kraju, jer veća je gužva na predavanju plastičnih boca nego na kasama pojedinih centara, zapitajmo se kamo sve ovo vodi, pojedincima je dobro a ostali sisaju veslo i čekaju da dođu do socijale,ovaj grad globalno tone i nek nam ne bude svejedno

  1. 1.1

   županjka

   I tako bi se bivši direktor Županjske banke vratio na velika vrata kao vlasnik i profesor učilišta Baltazar u svoju Županju. Naročito uposlenici propale banke i svih tvrtki koje su se financirale kreditima iste pa propale zajedno s njom, trebaju upisati djecu na ovo učilište.

Leave a Reply