Related Articles

8 Comments

 1. 4

  burdus

  I sada kad odlazi javite nakon nekog perioda da li vam fali?

 2. 3

  Tikva

  Upravo to “ništa novo” ne smjenjuju se zbog posla kojeg rade ili ne rade, nego jer ne pripadaju partiji. Od 45. do sad se u biti ništa nije promijenilo.

 3. 2

  golac

  Bogu hvala, ode majka Tereza,trebala je davno!!!!???

 4. 1

  Nemetz nepotizam

  Dragi Županjci, koliko ukupno članova obitelji Nemetz radi u gradskim poduzećima i društvima? Gospođa Terezija još samo mačku i psa nije utrpala u Crveni križ i Komunalac i nimalo joj nije neugodno zbog toga! Što je s poreznim dugom (vidi g. Dogana) njenog “sposobnog” muža, kojem je propala papirnica i kuća im “zamalo prodana”? Koji su to kriteriji bili da se on
  i sin zaposle u Gradskom društvu Crvenog križa?? Sada se samo Mile Rovak i slični njemu mogu čuditi ovakvim, “političkim” smjenana. Dosta vas je više, i mi ostali građani imamo djecu, muževe, žene…a nemamo iskaznice HDZ-a i bilo koje druge stranke. Užasno je što ste radili svih ovih godina, sramite se! Je li možda trebala imati doživotni mandat? Čudim se što policija i državno odvjetništvo još uvijek ne istražuju ovoliku količinu nepotizma, stranačkog i obiteljskog.

  1. 1.1

   Antun

   Treba se nadati da se neće nastaviti s “nezavisnim” i “nestranačkim” nepotizmom nove županjske vlasti. Koliko vidim, kruška ne pada daleko od stabla (kruške).

  2. 1.2

   Ivan Zovak

   Uvijek kmeče oni koji se smjenjuju, ništa novo

  3. 1.3

   pjanji

   Crveni kriz nije gradska firma…I ako se vec bavis istrazivackim novinarstvom,onda provjeri zaposljavanja clanova rodbine u svim sadasnjim i bivsim firmama…To sto je netko politicki isturen,vise bode oci…Pa i sada u vrtic je zsposlena snaja nekadasnje odgajateljica i ima vise takvih slucajeva…Sladorana,Slavonija,Sava,Mljekara…svugdje su radile ,ili jos rade ocevi stricevi,ujaci,necac,i sestre,bratici…Povijest samo Slavonije bi se mogla ispisati po generacijama jedne sokacke obitelji…
   Jos jednom ,svi su fakultetski obrazovani,rade svoj posao,nisu fikusi…borite se sada da vas zaposle danasnje gradske gazde…samo i oni su zaposleni prvo podizanjem placa sebi,pa onda odradjenim aktivnim akterima kampanje i gle cuda i svojim clanovima obitelji.

Leave a Reply