Related Articles

3 Comments

 1. 2

  Oporbena točka

  Populističke mjere?
  Čast svaka, dao prijedlog da se cijena vrtića smanji zamislite 15% (npr Belišće cijena besplatna), to je mjera razvojna i pomoći će gradu i građanima. Prati on gradonačelnika u populističkim mjerama, samo nije mu ni do koljena. Dobio je mrvice samo da mu izglasa proračun da ovaj može bez problema raditi svoje populističke mjere i sad nešto priča o njemu/ protiv njega.
  Subvencije kredita za mlade, još jedna razvojna mjera?
  Bio biljka u vijeću, a nakon prihvaćanja proračuna biti će još veća, neshvačen.
  A moj ponizni stav prema njegovom klubu SDP-> produžena ruka gradonačelnika, dokaz ne razmišljaju kao “trenutna vlast” nego su u svojoj glavi i dalje oporba (i to je pitanje da li su oporba).
  Inako u gradu (tako se priča u centu na “kavi za van”) bruji da Klub SDP direktno opstruira rad vijeća te sa time idu na ruku gradonačelniku.
  Možda je dobio poklone od gradonačlenika za Božić kao i ostali njegovi igrači da se lakše odluči kad treba glasati za proračun jer ipak ovaj proračun je “socijalno demokratski”.

  1. 2.1

   Oporbeni zarez ZU

   Isto tako se u kuloarima u Gradu priča iz izvora njihovih kolega u Gradskom vijeću da dvojica nezavisnih vijećnika koji su to postali nakon što ih je gradonačelnik izbacio iz svoje stranke ( tada je bio njen predsjednik ) opstruiraju prijedloge gradskog vijeća ( u fazi njihove izrade) na način da bi im uskratili podršku ( tako kažu) ako bi došlo do njihova izglasavanja i to prijedloga koji “slabe političku moć gradonačelnika”.
   Ostalih 7 njihovih kolega koji su im omogućili da vode ovo gradsko vijeće
   od nedavno ogorčeni su na njihove stavove.
   Oni na taj način podržavaju gradonačelnika u njegovoj “predizbornoj kampanji”, a on ih je izbacio iz stranke.
   ( teško shvatljivo).????

 2. 1

  Oporbeni zarez ZU

  Josip to lijepo , sustavno i pristojno prezentira i navodi argumente.
  Moderan, mlad, obrazovan, stručan političar sa jasnim stavovima.
  Stavovi koje zastupa su okrenuti boljitku ovoga Grada i njegovih građana. Samo naprijed.

Leave a Reply