Related Articles

One Comment

 1. 1

  idiot

  DEMANT koji to nije

  Iz ovog demant jedino možemo zaključiti da direktorica Vjeverice ne zna o čemu piše ili to što piše , piše namjerno s ciljem obmanjivanja građana Županja.
  Gospođa Komesarević piše da Grad Županja ne može sudjelovati u natječajima za
  “Program integrirane fizičke, gospodarske i socijalne integracije malih gradova“ jer ne ispunjava treći obvezni kriterij: „STATUS OKUPIRANOSTI TIJEKOM DOMOVINSKOG RATA“ pri tome iz neznanja ili nekih drugih motiva ne navodi da su to bili uvjeti za pilot projekt a da je Ministarstvo regionalnog razvitka i fondova EU 18.07.2018. donijelo novu odluku o istom programu koji je proširen na novih 8 gradova koji nisu bili okupirani https://strukturnifondovi.hr/wp-content/uploads/2018/11/Odluka-18.07.2018..pdf.

  Dakle iz ovog demantija jedino možemo zaključiti da gospođa Komesarević ili nezna o čemu piše ili namjerno obmanjuje građane Županje i za to prima dobru plaću kao direktorica Vjeverice a drugu plaću kao voditelj svakog pojedinog projekta.
  Također je bitno naglasiti da Grad Županja ne može dobiti sredstva po ovom programu sve dok : – ne napravi Strategiju gospodarskog razvoja jer nitko neće dsati 150.000.000,00 kuna a da ne zna u koje projekte i programe ćete utrošiti ta sredstva ( u proračunu Grada stoji da se Studija radi a gradonačelnik na gradskom vijeću javno govori da se Strategija ne radi jer je to nepotreban dokument).
  – drugi razlog zbog kojeg Županja neće nikada dobiti ta sredstva je što Grad Županja nema niti jedan strateški projekt na nivou Županije niti bilo koji zajednički projekt s susjednim gradovima i općinama ( gradonačelnik na pitanja zbog čega odgovara mi ne želimo razvijati megalomanske projekte i umjesto toga ne razvija nikakve).

Leave a Reply