Related Articles

4 Comments

 1. 3

  i.b.i.

  Nada , kako će biti normalna država kad ima takve kakva si ti koliko hoćeš. A nisu samo hdz-ovci u hrvtaskoj ima drugih puno više ,pa su valjda krivi oni kojih ima više ,više krivi. Ako želiš da nam propadne država kao što kaže čini to kod kuće svoje tako pa neka ti propadne tvoja kuća pa ti radi od početka sve.

 2. 2

  Nada

  b,i, – za tvoju informaciju: ono što je nekada hrvatskim disidentima predstavljala Jugoslavija to danas svim ovim mladima, što morahu iseliti iz domovine zbog nitkova iz hdza, predstavlja Hrvatska. Ovu i ovakvu Hrvstku nitko nije želio. Što prije propadne tim bolje. Treba raditi na tome da ovo čudovište od države što prije odumre. Onda sve ispočetka. Ali tada bez lažnih domoljuba, katolika, hadezeovaca, crkve, lažnih branitelja i svega onoga što je upropastilo san mnogih generacija o jednoj normalnoj zemlji.

  1. 2.1

   Domoljub

   Drago mi je da u Hrvatskoj ima ipak pametnih osoba – koje mogu da vide i ocijene Istinu .I ja sam za Hrvatsku ali ne ovakvu- Diktatura Branitelja i Crkve i Kriminalaca kao HDZ koji pokradose i unistise moju Domovinu.Ova Hrvatska se treba Rasformirati i ponovo Formirati bez Crkve , Branitelja nego sa mladim Pametnim Ljudima koji nisu ogrezli u Kriminal i koji bi nas povukli u Evropu i da nemoramo napustati nas kucni Prag.
   Ali Slavonija -njen veci dio Pucanstva , uziva Braniteljsku Mirovinu tu nema srece – oni ce uvijek braniti taj Truli System- jer njima je doooobroooooooo a za ostale im nije briga!

 3. 1

  b,i,

  Ambro Prgić što si otišao 63,64,65 god. od tite kad ti je bilo dobro.Samo da znaš još se nismo riješili tih titinih zato je još loše, oni su na rukovodećim mjestima. Doći će bolje dok svi titini poumiru.

Leave a Reply