Related Articles

3 Comments

 1. 3

  Slobodan Obradović

  U Sl. Brodu paušal po krevetu 150 kuna, u Županji 300 kuna. Gradonačelnik Sl. Broda: „S obzirom na to da grad Slavonski Brod nije neko veliko turističko središte, on niti ne može puno zaraditi od tih oko sedamsto ležaja… „

 2. 2

  Marko

  Pa ovo su više nego fantastični uspjesi. Županja od sada temelji svoju budućnost na ovim više nego fantastičnim rezultatima turističke zajednice. Dubrovnik bi ih se postidio. Tko ne otvori apartman taj je neprijatelj naroda. Bilo bi lijepo kada bi ova cijela svita (sa priložene fotografije prigodnog obžderavanja) podastrla brojke kojima se pokazuje u kojem je postotku poboljšan standard žitelja Županje i okoline. Kolika je zarada od cijele priče? Koliki je benefit za svaku uloženu kunu (uključujući i obžderavanje turističke svite)?
  U iščekivanju odgovora
  srdačan pozdrav

 3. 1

  Katica Pavkić Špiranec

  Čestitam Turističkoj zajednici grada Županje i njezinim djelatnicima na čelu sa g. Mirkom Bačićem na uspješnoj godini i želim im u ovoj što je počela još više dobrih projekata, puno domaćih i stranih turista, obilje novih ideja koje će složno provesti u djelo.
  U travnju prošle godine zajedno sa članovima GAK-a i vokalnim sastavom “Nene” iz Bošnjaka predstavili su se i u Ljubljani.Donijeli su dašak mirisa, okusa i ljepote mojega zavičaja u slovensku metropolu pa mi je sada još lakše mojim slovenskim prijateljima pričati o bogatstvu ljepotice na istoku Lijepe naše, njezinim gostoljubivim ljudima i širokoj duši slavonskoj.Hvala vam dragi moji, a ja ću, kad god uzmognem, sa velikim zadovoljstvom posjetiti neku od vaših manifestacija i uživati zajedno sa vama.Lijepi pozdrav iz Grosuplja.

Leave a Reply