Related Articles

2 Comments

  1. 1

    RuzaDabicBucak

    Dragi grade, s obzirom da neznam tko je autor ovog izdanja, taj projek je dobar, ali molim vas da stavite i kamere pa da imate evidenciju koliko ljudi će to koristiti, mislim da budete sigurni da novac nije baćen u vodu, samo što je stigao iz EU.
    Ja osobno mislim da je bilo daleko potrebnije da je taj novac uložen u gradsku knjižnicu, koja ga vjerovatno jako treba.
    Drugo što me muči je upotreba engleskog jezika STREET WORKOUT ,FITNESS.Zar hrvatski jezik nema odgovarajuće riječi za što je željeno reći. Vi , u Hrvatskoj, ako nastavite ovako izgubiti ćete svoj jezik, a već ste %20 na putu. Naravno kad izgubite jezik izgubiti će te i svoju nacionalnost. Nacionalnost nemože postojati bez vlastitog jezika. Ja ne razumijem zašto to radite. Dali mislite da ako ubacujete Engleske riječi da je to dokaz da ste pametni, inteligentni.Ne i ne. To je samo dokaz da to niste i da nevolite svoj jezik. Ja živim u Australiji već 52 godine. Moju djecu sam godinama slala Subotom u hrvatsku školu gdje su dopodne učili hrvatski jezik a poslijepodne folklor, dok su druga djeca se igrala kod kuće. Pitam se sada, zašto sam to činila. Zašto se ja toliko trudim da ne zaboravim Hrvatski, ili bolje rečeno da naučim NOVI HRVATSKI, od 1991. , iako ga vi neznate. Molim ,ako itko može da mi objasni.

Leave a Reply