Related Articles

5 Comments

 1. 3

  marco75

  Nije posao policije da odgaja mladež, ako se ovdje uopće radi o mladeži. Kriva vlast koja ustvari podržava i potiče eskalaciju najnižih nacionalnih strasti svojim nečinjenjem.

 2. 2

  Kai

  A kada grad blagoslovi bbb-ov ogroman navijacki grafit na glavnom trgu ili kada se pola grada preboja torcidinim bojama i grafiti tipa OLIMPIJCI…. to je svima u redu. Maloumni navijaci koji cine odlicno izborno tijelo se cak i podrzavaju u pisanju takvih gluposti, ali kad netko na zid napise antifa to je onda problem.

 3. 1

  Anonimno

  Posjetitelji SAWA Festa su svi redom ANTI-FA ekipa, tako da nema šanse da su to posjetitelji SAWA festa radili. Probajte po gradu potražiti veeeelike Hrvate koji su skloni fašističko-nacističkim ispadima svakodnevno pa možda u tim krugovima saznate tko je autor ovih ogavnoća.
  Ivan Branšteter Ištva – jedan od onih sa SAWA festa.

  1. 1.1

   Anonimno

   Znači oni šabloni antifa po cijeloj Županji,srpovi i čekići i crvenim sprejem antifa po dm i ostalim mjestima po gradu je vaša ekipa napravila? Pretpostavljam da su i jedno i drugu išarali nadobudni klinci koje treba pohvatati i da sve fino prefarbaju..Tako da ne treba biti licemjeran i teba osuditi bilo kakvu vrstu uništavanja zidova i slicno..

   1. 1.1.1

    JB

    E te stencile sam ja osobno radio, a uskoro ću ih opet radit. Ima nas u gradu kojima je pun kurac fašosa i njihovih grafita, nek se zna da ima i normalnih ljudi u ovom gradu.

    Odma da se ogradim od mogućeg nadrkavanja, ne šaram preko normalnih navijačkih grafita.

Leave a Reply