Related Articles

5 Comments

 1. 3

  Slobodan Obradović

  Koji je danas smisao plaćanja parkinga u Županji? Trgovački lanci su odvukli ljude iz centra. Plaćanje parkinga nije motivirajuće da bi ljudi dolazili u centar. Trg je prazan. Koji je smisao gradskog trga. Okupljanje, muvanje, događanja, kupovina, kafić.
  Plaćanjem parkinga ćemo zaraditi od turista – kojih nema, reguliranje prometa – koji je sve manji. Uzimamo sami od sebe.
  Jedini krkljuš u prometu je kod vrtića i doma zdravlja. Besplatnim parkiranjem bi se smanjio i broj parkiranih auta ispred doma zdravlja. Ne bi bilo konfliktnih situacija s kontrolorima, nerovoze oko isteka vremena parkinga. Besplatno parkiranje je jedna od pretpostavki vraćanja života u centar Županje.

 2. 2

  Građanin X

  Nešto pozitivno i pohvalno ,na prijedlog o jedinstvenoj i povlaštenoj karti za stanare i radnike koji rade u zoni naplate parkinga.Kao odgovor predcjednici mislim da je predloženo da karta bude 3,oo kn. za sve zone parkiranja:
  – Predlažemo izmjenu Pravilnika tako da parkirališta budu u samo jednoj, prvoj zoni naplate, bez vremenskog ograničenja.

  1. 2.1

   Precjednica

   Pa kako baš cijena skuplje zone. Što dobivamo s time? Poskupljenje na foru nekakve jednakosti. Meni recimo ne treba neograničeno vrijeme parkiranje u I zoni a vjerujem niti drugima. Ali zato mi je fino sa 2 na 3 kune poskupio sat vremena parkiranja u II zoni. Zašto?
   Prijevara!

 3. 1

  Precjednica

  Ali nije napisana cijena po satu te jedinstvene zone naplate, 2 ili 3 kune?

Leave a Reply