Related Articles

7 Comments

 1. 5

  milojica

  odavno su vukovi medju nama….sjede u opcini, komunalcu, saboru ma svuda su :S

 2. 4

  Josip

  Teoretski a i praktično je moguće doduše rijetko da vuk zaluta i do naših krajeva, dokaz tomu da je 1994.god. odstrijeljen ris u Spačvanskim šumama, a vuk i ris dobrim dijelom dijele areal…Također može doći iz bliže nam Bosne sa planina ili Srbije sa Delibatskih peščara ali to kada su jake zime i velike rijeke se zalede poput Save i Dunava…

 3. 3

  Iva

  Sudeci po svemu sto znam( a da ne spominjem ono sto pretpostavljam) moglo bi se reci da Zupanja nikada nije imala ni gradskog oca a bogme ni majku.
  Sve mi se cini da se stalno po Gradu(instituciji) uglavnom motaju raznorazni gradski ocusi i macehe.
  A sam grad i njegovi gradjani( i ovi drugi koji se bas i ne mogu svrtati u tu kategoriju 🙂 ) u cijeloj prici izgledaju samo kao nepotreban teret tim jadnim nasim gradskim ocusima i macehama.
  Tu i tamo “bace malo parica od srebra , pa da vidis kao se zdusno lome vilice i rebra ”
  “kruha i igara” i to je to. A sto je najgore od svega , sami smo to trazili.A od promjena koje ocekujemo i za koje se zdusno bore oni koji nisu sada na vlasti, velika vecina se nada samo da ce biti “blize vatri , pa da se malo i oni “ugriju” ”
  A ljudi,zivotinje, i sve drugo – ma hajte molim vas , pa tko bi se jos i s tim maltretirao .
  Na kraju krajeva uvijek ce se naci dezurni krivac za sve nase nedace- Srbi, Bosanci, EU, NATO, Rusi, komunisti,partizani,nacisti,husari,janjicari,rimski legionari,Tatari,mamuti,sabljasti tigrovi,pterodaktili, paleozoik i tako dalje i dalje i sve dalje od zdravog razuma.
  Zbogom krasna pameti.

  1. 3.1

   Mato Pauk

   Moj komenter je vrlo kratak, bez porosnje nema economize. To znaci ako mali covjek nema novca nema niti potrosnje a ako nema porosnje netreba proizvodit a ako netreba proizvodjaca nema zaposljenja! I tako to jedan lanac kada unistis jednu granu odama i druge grane se unistavaju kao Domino srusis jednu Dominou automatski i druge padaju eto tako isto je odprilike u ekonomi!

   1. 3.1.1

    marco75

    Ili piši kako “bog zapovijeda” ili se nemoj ni javljati.

 4. 2

  Anonimno

  Davor će reći da će azil biti izgrađen odmah pored novih bazena. Roka će ovdje napisati kako je ovo izvrsna ideja i kako ju podržava. Grigić će reći da ju podržava ako pola love daju RK. Huber će podržati ako daju pola love da osnuje 14. po redu stranku. Teda će podržati ako u tu novu gradsku tvrtku zaposle 9. člana njene obitelji. Rovak će napraviti što mu Ćelo kaže. Itd.
  I mala ispravka za netočan navod u tekstu – taj jedan županjac je Lager i rekao je “jednom muvom dvije”.

 5. 1

  Anonimno

  gradski oci brinu da u svoje džepove spreme novce a raja ostala i dalje ošišane ovce kojima se sada i vukovi pričinjavaju!

Leave a Reply