Related Articles

4 Comments

 1. 2

  MOJ ANDRIJA

  terasa se nalazi na čestici 3579/1 k.o. Županja a ona je neotuđivo vlasništvo Grada Županja, a rušiti onako lijepo uređenu terasu bilo bi šteta i dobro je da je sanacija napravljana a terasa ostala. Tko bi imao koristi od toga da mali poduzetnik uništi terasu pa da ju opet gradi ako se sve može izvesti, a da nitko ne trpi štetu , bez obzira što mislili o tom poduzetniku. A ako je u pitanju zavist za tu bolest još nisu izmislili pilule i pomoći nema , možete se samo žderati.

 2. 1

  Marko

  Bas je zanimljivo vidjeti kako se zbog ljetnih terasa kafica promijenila komletna sanacija ulice te kako su nestala parkiralista ispred kafica. Planiranje vrhunsko. Sto je s onom odredbom da su ljetne terase privremeni montazni objekti? Koliko vidimo kod Rock Caffe je “ljetna terasa” postala sastavni dio ulice. Cijela ulica je u tom dijelu napravljena kao da je “ljetna terasa” tu oduvijek bila i da ima apsolutni prioritet! I ta “ljetna terasa” je sve samo ne montazni objekt! Hoce li tko odgovarati za ovakvo nakaradno planiranje sanacije? Ili ce se i dalje pustati da kafici i njihove gazde doslovno pljuju svima u lice, cereci se onako serecki?!?

  1. 1.1

   regoč

   Još interesantnije je gledati kako se pametnjakovići i ljubomorne duše grizu i ser.uckaju što netko na VLASTITOM ZEMLJIŠTU I VLASTITIM SREDSTVIMA napravi nešto lijepo i korisno. Samo za tvoju info i da ti ne proradi čir na želucu od toliko bijesa: zemljište gdje je sada ta terasa je odavno u privatnom vlasništvu, ali je bilo dozvoljeno Gradu da na njemu napravi 4 parkiraklišta. Još pitanja?

   1. 1.1.1

    Marko

    Neka ti. Samo mi reci koja je korist od tvoje terase bilo kome osim tebi? Buduci ti nitko nece nista reci onda mozes siriti terasu i prema sudu. A na onu stranu prema Savi mozes se siriti sve do skole. Pa da djeca odmah po izlasku iz skole mogu sjesti na tvoju divnu terasu. Koja je “privremena”. Ionako djeca nemaju pametnijeg posla nego sjediti po kaficima. Ali neka. Ako raja tako zeli neka bude. A ti se i dalje bahati. Ta tko sta smije reci vlasnicima kafica? Oni su bogovi u maloj Zupanji. Za njih klinci rade za sicu. Naravno, na crno. Ali to se ne kontrolira. Kao sto se ne kontroliraju niti privremeni objekti, tzv. ljetne terase. Samo se ti bahati. Nemoj misliti da su svima vrane popile mozak!

Leave a Reply