Related Articles

3 Comments

 1. 2

  lkopic11@gmail.com

  Tesko je gledati i slušati nekoga koga si u krilu uspavljivao kad znas da je tako daleko,ali eto toje zivot.zelim ti tino svu sreću ovoga svijeta i neka ti se sve zelje ostvare.kome odgovaralo ili ne zelim da znas da puno te voli tvoj striko luka.

 2. 1

  Laže selo,lažu ljudi

  Sigurno ces se vratiti kad Juzbašić pobijedi,zar ne? Doce promjene i svi cete se vratiti. Teci ce med i mijeko umjesto Save. A moci cete i birati radna mjesta. Sve su nam to obecali pa lijepo molim,živi bili pa vidjeli. Ja sam se vec upisao za direktora svemira. Kazu da su jos u pregovorima s izvanzemaljcima ali da ce mi srediti to mjesto.

  1. 1.1

   Valentina

   Tko je Vas povrijedio? Molim lijepo, budite srditi prema političarima i njihovoj politici, ne usmjeravajte svoj bijes prema mladima koji nisu imali izbora nego otići iz države. Nismo imali “izvanzemaljce” da nas nahrane gladne, već samo roditelje koji svojoj djeci žele sve najbolje. U Hrvatsku se vraćam samo punih džepova, onda me neće ni zanimati tko je gradonačelnik, niti ću imati potrebu ostavljati nepotrebne komentare na nečije uspjehe, hvala!

Leave a Reply