Related Articles

One Comment

 1. 1

  Tikva

  Omiljeni novinar članova HDZ partije. Sigurno su bili prisutni i bivši gradonačelnik i bivši župan. Ipak je on fino opisao njihove poduzetničke sposobnosti zaobilaženja zakonskih propisa pri zaduživanju grada Županje kod firme koja uopće nije ovlaštena za davanje kredita. Al nije to neki problem kad direktor te firme zna kako se postaje i prestaje biti direktor takvih firmi, pa će on dati kredit kad istaknuti članovi HDZ partije to zatraže, nema veze što to nije u interesu firme.
  Sigurno je bio i muž bivše gospođe ministarke, on je također veliki obožavatelj gospodina Hedla pa mu je to i rekao kad ga je vidio u Vinkovcima na ulici. Bivša gospođa ministarka ne samo da je poznata po vožnji bez vozačke i gaženju djece na ulici, nego je gle čuda kao članica HDZ partije osumnjičeni i za milijunske malverzacije. A Županjcima bi moglo biti zanimljivo kako je ta bivša gospođa ministarka magistrirala na temu stečaja Županjske banke koji je vodila njena mama. Vjerovali ili ne njena gospođa mama to toliko temeljito radi da još uvijek rasprodaje imovinu te banke koja je otišla u stečaj davne 1998. godine. Njena mama ni u 24 godine nije uspjela sve rasprodati.
  A evo jučer policija ide u kućni posjet još jednom istaknutom članu HDZ partije i ministru.
  A kako iz slučaja gospođe ministarke, gdje je državno odvjetništvo nije podnijelo kaznenu prijavu, nego je kaznenu prijavu podnijelo europsko tužiteljstvo izgleda da državno odvjetništvo nekad gleda kroz prste članovima HDZ partije.
  Unatoč tome što im državno odvjetništvo nekad progleda kroz prste za kriminal i lopovluk koji rade, HDZ partija i dalje drži neslavni rekord kao organizacija s najviše osuđenih članova za razne vrste kriminala.
  Koliko je kriminalaca u toj partiji pitam se jel bahati demagog Plenković stvarno ne može naći poštenog čovjeka za ministra ili ne želi postaviti poštenog čovjeka za ministra.
  Kad čovjek pogleda njihove riječi i djela, lako može pomisliti da akronim HDZ znači Hohštaplersko-Demagoška Zajednica.
  Možda je vrijeme da se tako nazovu i za slogan uzmu Mundus vult decipi.

Leave a Reply