Related Articles

13 Comments

 1. 12

  Anonimno

  Andrija, bez da te uvrijedim, ali ne budi naivan. Uz to, cemu su ginuli nasi 90tih…

 2. 11

  Anonimno

  Vecina njih ce biti muski!! Marama kao u prici, prijevod na arapskom, halal hrana, cure nece vise pustiti da lutaju vani, 5-10% koji samo Probleme prave i druge motiviraju, dodatne dzamije, a njihova braca ih nece. Vecina njih nisu iz sirije i idu iz ekonomskih razloga. A tko je pravi od Sirijaca muskih ostaje i ne bjezi kao i za vrijeme rata u HR. Znam, jer mi je jedna kolegica porijeklom iz Damaskusa i ima jos rodbine. Mnogo pozdrava sa zapada!

 3. 10

  Anonimno

  Mnogo ce se toga promijeniti…. Kriminal, tradicija i jos veci pritisak od velikih zemalja EU-a. Mnogo pozdrava sa zapada.

 4. 9

  Andrija

  Vidim kako u komentarima pojedinci vec kmece. Ako jedan izbjeglica iz totalno drugacije sredine i bez znanja jezika uspije dobiti posao prije od bilo kojeg domicilnog stanovnika onda problem sigurno ne lezi u jadnom izbjeglici nego u nesposobnosti domaceg stanovnistva. Ali to je vec stara izlizana fora kmecavaca koji ne znaju nista drugo u zivotu osima kmecanja!

 5. 8

  Anonimno

  baš super ni mi nemamo gdje raditi još će nam i oni uzeti posao izgleda da ćemo se mi iseliti u NJemačku pa onda više neće biti slavonaca nego siroslava jer sve što ne valja šalji u Slavoniju

 6. 7

  as

  Necemo mi mirno spavati.

 7. 6

  NN

  Šta ih ne smjeste u Zagreb, a ne u veći izmorenu, pokradenu slavoniju

 8. 5

  Anonimno

  DA SU IZ SIRIJE OK A BICE SVEGA SO SIRIJCA NECE !!!
  ZDS

 9. 4

  N

  Koje selo da se pomogne? Pomoglo mu se tako obitelji ko god da je to dozvolio . Nek zaposli svoju familiju na ta radna mijesta pa nek uzivaju majku im lopovsku jebem ………….

 10. 3

  hh

  Uskoro mozemo ocekivati veliki porast silovanja i kriminala u ovome dijelu Hrvatske..

  1. 3.1

   Elvira

   Nevjerujte pricama-dokazano je da su u njemackoj i danskoj optuzbe neosnovane 99.99 % lagner optuzbe-nisu svi isti u svakom zitu ima kukolja-ali su dobri trgovci

 11. 2

  đuro

  Je, je, i ja sam čuo sve doktori i inženjeri iz Sirije dolaze u Europu….

 12. 1

  Marko

  Gradiste.com a ne gradište.com 😉

Leave a Reply