Related Articles

3 Comments

 1. 3

  Slobodan Obradović

  Damir Parmać, gradski pročelnik, izjavio da će doći do rasterećenja prometa. Prvo bi trebalo biti opterećenje prometa s perspektivom povećanja opterećenja. To je obrazac kojim gradski službenici objašnjavaju svojim građanima, koji im osiguravaju plaću, da moraju trpjeti buku vodoskoka i svjetlosnu diktaturu LED displeja, jer tako vam je to ako želite živjeti u gradu. A za potpuni gradski štimung, osigurati ćemo vam i aute pod prozor.
  Promet u Županji nije opterećen, a sigurno je da se frekvencija prometa smanjuje. Nakaradan je pristup betonizacije centra. Auti se trebaju „izbacivati“ iz centra. Ako se već nešto radi, onda to svakako trebaju biti prostori bez auta, koje mogu koristiti šetači, djeca, biciklisti… Izgleda da je gradskim čelnicima važno da se samo beton vrti.

 2. 2

  Kanada

  Svaka cast, dobro napisano! Zbog ovakvog ponasanja i odlaze svi. Ali sta ces! Zupanja je grad u kojem svi se zale i opet glasaju za HDZ. Sretno vam bilo!

 3. 1

  Andrija

  Ocekujemo u prvom slijedecem obracanju preuzvisenog gradonacelnika opet kuknjavu kako eto on radi na poboljsanju infrastrukture ali se u isto vrijeme pita i kome to sve radi kad ljudi odlaze iz Zupanje svakodnevno?!? Ne radi se tu o odlasku iz Zupanje gradonacelnice velevazni, radi se o EVAKUACIJI stanovnistva izazvanog nepogodom zvanom HDZ i njihovom bratijom.
  A ti i dalje prodaji price naivnim ovcama da je gradjenje cesta razvoj. Ovce ionako ne razmisljaju previse. Zapravo ne razmisljaju nikako.

Leave a Reply