Related Articles

4 Comments

 1. 3

  jedan Županjac

  Može nas spasit samo da što prije pocrkaju jer se prije toga neće maknit, Božo je čisti primjer.

 2. 2

  marco75

  Čak i da postoji takav projekt (a ne postoji) tko će ga u našoj županiji provesti? Nesposobni 100% počev od Galića preko Čuljka, Matića, Miličevića i ostalih županijskih, gradski i općinskih nesposobnjakovića, koji su ovu Županiju i doveli u ovakvo katastrofalno stanje. Posljednja u jadnoj Hrvatskoj po svim pokazateljima. “Projekt Slavonija” je floskula koju nisu ni smislili ovi “naši” nego im je ime smislio Supertole.

 3. 1

  Slobodan Obradović

  Projekt Slavonija NE postoji. To je bila izborna parola za naivne Slavonce, a sada je poštapalica za one političare koji drže šake na dlake i očekuju da im rješenje s visina padne baš na njihovu ćupriju. Puno, mnogo, prekonekoliko su pojmovi koji ne postoje u terminologiji projekata, pa onda i takvi projekti ne postoje. Grad Županja, kao pokretač razvoja, kao prijavitelj EU projekta do sada nije inkasirao niti jedan euro. Koji su konkretni razvojni projekti za EU financiranje na repertoaru? Izgleda da i dalje nema konkretnog odgovora.

  1. 1.1

   MOJ ANDRIJA

   Projekt Slavonija postoji. Trenutno samo naslov i korice a projekti će doći jednog lijepog sunčanog dana. Samo treba biti dovoljno strpljiv i čekati da u Županji ostanu živjeti samo članovi HDZ-a.

Leave a Reply