Related Articles

11 Comments

 1. 9

  Anonimno

  Dragi moji Županjci da li znate da nam je potrošnja po glavi stanovnika manja nego u Gradištu i Cerni.Glupi moji Županjci da li znate da se u selima oko Županje u zadnje četiri godine otvorilo 8 puta više novi radni mjesta nego li u samom gradu.Licemjerni moji Županjci da li znate da ove bivše komunjare koje su na vlasti maze i gotive samo svoje bivše drugove,bivšim sekretarima partije i komiteta dodjeljuju najviša priznanja.Hromi i slijepi moji Županjci zar ne vidite da nas osiromašuju i da nam potomstvo rasteruju,da su nas međusobno sve posvadili.Sve to nam rade u ime Boga,Crkve i nacije.

  1. 9.1

   Anonimno

   eto sada si otvorio županjcima okice i bude im puno bolje!

 2. 8

  Anonimno

  Županja uskoro postaje dio općine Babina Greda

 3. 7

  Anonimno

  Selo moje na brdašcu ti si meni u srdašcu.

 4. 6

  Anonimno

  Koliko je novaca dobila moja Županja i da li su Čelo-Davor Miličević i njegovi puleni napisali i znaju li napisati barem jedan projekt ili znaju samo krasti od svojih građana.

  1. 6.1

   Anonimno

   Županja je “dobila” saborskog zastupnika koji ima 0% govora u sabornici. Dobila je milijune duga na ime neuspijelog projekta regionalnog otpada. Dobila je ..itd,itd..
   Shvati da je Županja “predgrađe” Vinkovaca i Vukovara i da još godinama neće ništa dobiti tko god bio gradonačelnik.

 5. 5

  Anonimno

  Nisu to Krnićevi do jučer radili kako navodiš, to može tako izgledati ali Krnić ima projekte pa je i dobio dosta sredstava to je razlog, primjerice “Krnićevi” (SDP) su za Grad Županju dali više nego i jedna HDZ-ova Vlada do sada, HDZ je Županji samo oteo, prijmerice Šećeranu i na kraju prodao opet HDZ-ovcu dakle sve planski odrađeno, Hrvatske vode za vrijeme SDPa dok je njihov čovjek bio predsjednik Uprave je financirao dio šetnice i pročistač komunalnih voda tako da bolje šuti…nikada HDZ i SDP neće biti isti po pitanju omjera rada za običnog čovjeka i za svoj džep.

 6. 4

  golać

  što se Krnić čudi pa i njegovi su to radili do jučer,nije dobar način, ali treba pokušavati svesti u realne okvire potrebe i zahtjeve???!!!!!!

 7. 3

  Anonimno

  što se Krnić čudi pa i njegovi su to radili do jučer,nije dobar način, ali treba pokušavati svesti u realne okvire potrebe i zahtjeve???!!!!!!

 8. 2

  Anonimno

  To je ono tko blize vatri bolje se ugrije zalosno ali istinito

 9. 1

  marco75

  Kod nas su uvijek svi jednaki, samo su neki malo jednakiji.

Leave a Reply