Related Articles

7 Comments

 1. 6

  istina

  Osim što je sprdnja po izgledu i veličini, sprdnja je i po mjestu postavljanja. Izgleda kao da je netko vezanih očiju postavljao spomenik. Kad već izgleda poput sprdnje, mogli ste ga barem postaviti na sredinu ili negdje gdje barem malo dolazi do izražaja (npr. uz onaj nedefinirani, aluminijem obloženi zid koji svakako nema svrhe), ovako samo predstavlja predmet za potepavanje po ionako neuglednom i besmislenom trgu.

 2. 5

  istina

  Grad kakav smo nekad bili bio bi ponižen ovakvim spomenikom, ali ono što smo postali pod vodstvom vladajućih, nažalost ravno je ovom spomeniku. Uništili su industriju, firme, stanovnike, a ponajviše mladost i budućnost ovom gradu, tako da je sprdanje s povješću Županje i kulturom čak i zanemariv problem.

 3. 4

  Big brother

  Kao što sam i napisao prije nego li je spomenik službeno otkriven da nije dostojan grada, očito da dijelim mišljenje sa mnogobrojnim Županjcima. Slažem se sa navedenim….

 4. 3

  Hepburn

  Koliko kukate, da su stavili spomenik 6 m visine opet bi ljudi kukali… poznato u Glupanji.

  1. 3.1

   istina

   Garant neki okorjeli desničar ponosan čak i na izmet vladajućih.

 5. 2

  optimus

  ne treba samo kritizirati,treba poznavati kiparsku struku i zahtjevnost prostora,spomenik nije loš,a da bi mogao biti bolji to stoji,

 6. 1

  dejo

  I u pravu je čovjek. Na to govno se možeš samo potepat.

Leave a Reply