Related Articles

8 Comments

 1. 3

  Ivan

  Eto vidimo dokle je Zupanja dogurala s vama iz hdz-a. Sve uspjeh do uspjeha. Prava idila. Bitno je samo imat pravu iskaznicu i onda je sve sjajno. Svi su kosati kao krasni gradonacelnik, imaju njegove sjajne govornicke vjestine (kao gradonacelnik u saboru), a o IQ da i ne pricamo. Blago svima nama na vama.

  1. 3.1

   Mata

   Dobro ste zaključili- ni idile, ni uspjeha s HDZ-om. Samo htio reći da pametni i elokventni (poželjno s kosom) trebaju izaći na izbore i pobijediti, Ali ne smijete izgubiti od glupog i ćelavog – kakvi ste onda vi kada takve ne možete pobijediti? I još nešto – vrijeđanjem više govorite o sebi ….

   1. 3.1.1

    Ivan

    A sad bih volio znati gdje sam koga uvrijedio? Ili ste vi iz hdz-a tako osjetljive mimoze da vam cinjenice toliko smetaju. O pobjedi je tesko govoriti kad je cijela Zupanja u saci gradonacelnika i njegove kamarile. Jako se dobro zna da clijele obitelji moraju glasati za hdz. Uredno se biljezi jesu li bili svi clanovi obitelji na glasanju. Poziva ih se preko poimenicnih lista. Ako nisi poslusan onda neces dobro proci. Jadno da jadnije ne moze biti. Trebam li sad govoriti o sebi?

    1. 3.1.1.1

     Mata

     Imaš recept. Primijeni ga i pobijedi. Nema opravdanja – kao mi u SDP-u nismo takvi, mi smo fini. Idete li na izbore za miss ili želite vlast ?

 2. 2

  Marko

  Zar je itko ocekivao od celavog, mutavog tupavca da ce nesto napraviti? On plese kako mu vinkovcani kazu!

  1. 2.1

   Mata

   Čekamo tebe. Nadamo se da si kosat, da imaš govorničke vještine i IQ iznad svojih godina. Dobro bi bilo da za savjetnika uzmeš i kolegu imena marco75. Bez vas teško možemo naprijed. A s vama – gdje bi nam bio kraj ?

   1. 2.1.1

    marco75

    Tu ni Dragi Bog ne može pomoći.

 3. 1

  marco75

  Kada se pogleda sastav gradskog vijeća i gradskog poglavarstva na čelu sa gradonačelnikom stanje je izvrsno. Saborski zastupnik (gradonačelnik) je u dva doduše zamjenska mandata progovorio je tri puta: dvaput je rekao “prisižem” i jedanput “nisam se ja javio za raspravu”.

Leave a Reply