Related Articles

4 Comments

 1. 4

  Ian

  I eto, vjerojatno ce u nepovrat otici jos jedna krasna prilika da Zupanja svojim novcima ( kojim ) potpomogne razvoj Zapresica i slicnih <nama bliskih krajeva.
  Nikako mi ne ide u glavu ( a ni negdje drugdje) kako je moguce da se nekome iz Zapresica isplati otvoriti dislocirani studij u Zupanji, a Zupanjcima se ne isplati otvoriti nedislocirani studij u Zupanji.
  Zar je moguce da Zagorci bolje poznaju Zupanjske potrebe za pojedinim obrazovnim profilima od samih Zupanjaca.
  Moguce, jer Zupanji ne treba nikakvih profila, poglavito joj ne treba obrazovnih ili obrazovanih profila,likova i slicno.
  Dobro nam je ,upravo ovako, kako nam jeste. Ne mjenjaj,ne valiraj( talasaj).
  Hvala Bogu pa barem netko misli da u Zupanji moze naci 50 osoba koje su u stanju ,uz sve troskove, izbrojati 17 000 kuna za diplomu.
  Sve u svemu ,super. Ne treba nista dodavati , a oduzeti se ionako nema sta i nema od koga.
  veseli i zdravi bili

 2. 3

  Big brother

  Nisam ni pročitao članak jer naslov mi govori dovoljno…u RH ima više nego dovoljno fakulteta, veleučilišta i previše, znanje samim tim sve više degradirano, kvaliteta studiranja na takvim veleučilištima je zabrinjavajuća jer profesori dolazak na takve dislocirane studije gledaju samo kao ekstraprofit….prolaznost studenata je velika na ispitima, štancaju ih kao na traci a pogotovo se štancaju zanimanja koja nikome više ne trebaju..
  Ovome se nitko ne treba veseliti jer to nije u svrhu obrazovanja nego zarade vlasnika takvih studija i profesora koji imaju dobre ugovore i visoke dnevnice a naši Županjci bi bili ovce za šišanje…

 3. 2

  Županjac

  Nema šta, sve tražena zanimanja… Opet će se završavati fakulteti, ljudi neće imati posla, a onda kreće žaljenje kako se ni sa diplomom u Hrvatskoj ne može naći posao… Da se organizira kvalitetan program učenja računalnog programiranja i web-dizajna više bi bilo koristi nego od ovoga fakulteta… ali tko voli nek izvoli….

 4. 1

  Anonimno

  “Godišnja školarina je 17.000 kuna za preddiplomski, a za diplomski studij 20.000 kuna. Na prvi pogled to se možda roditeljima čini puno, međutim, kada se uzme u obzir koliki su troškovi odlaska studiranja u primjerice Osijek, koji je tu najbliži sveučilišni centar, onda to i nije tako”

  – Ava Karabatić

Leave a Reply