Related Articles

5 Comments

 1. 5

  marco75

  “Županja veliko gradilište” cesta duga 27,55 metara.

 2. 4

  Kai

  Prometno rasteretiti gradsko srediste???? Od cega cete ga rasteretiti? Od paradnih konja? Mozda bi bilo korisnije da su se povezale ulice Franje Rackog i Ljudevita Gaja, ali tu treba samo maknuti par stupova i zardinjeru i povezane su… ali gdje je tu onda zabava..

 3. 3

  Anonimno

  Obradoviću, ti si neumoran. Lupaš li ga lupaš. Daj jednom prezentiraj što si ti napravio u svojoj bogatoj karijeri?

 4. 2

  Slobodan Obradović

  Sve je isto ko i lani. Asfaltizacija i manifestacija. Vizija grada. Autom do svakog prozora. Za potpuni gradski štih može se puštati s razglasa cviljenje tramvaja po tračnicama u zavoju. Pa onda red buke vodoskoka, zatim zasljepljivanje šarenim pikselima s LED displeja. Tako ti je mala moja ako želiš živjeti u centru Županje, ko u sred Minkena. Uz takve brige, koje nam donosi život u gradu, tko još ima snage za svakodnevne životne probleme, školske knjige, prvašiće, studiranje, nezaposlenost, siromaštvo, pučku kuhinju, iseljavanje širom svijeta… I ko što kaže Alan Ford, glupost je iznova i iznova asfaltirati i očekivati drugačije rezultate.

 5. 1

  Andrija

  Dok celavi prekopava vec postojece ulice i baca novac u vjetar neke druge ulice u Zupanji nemaju niti nogostup. Sto je sa zavrsetkom nogostupa u Starcevicevoj? Ta je ulica uradjena do pola. Izgleda da nema dovoljno glasaca koji su duzni celavom se oduziti glasom na izborima. Nema glasa nema nogostupa! Zato lupa novac tamo gdje ce se vidjeti, a ne gdje je uistinu potrebno.

Leave a Reply