Related Articles

5 Comments

 1. 4

  Anonimno

  Glasajte za HDZ pa ce nestati i baba i djedova jos malo

 2. 3

  Željko Đžoić

  Ne sudi i ne osuđuj jer će i tebi biti suđeno,ma u ostalom tko sam ja da sudim i da nekog prozivam,stoga to i ne ćinim.No kao svijestan i savjestan građanin ove zemlje ne mogu si dozvoliti komoditet pasivnosti,indiferentnost pogotovo,kada su ovakvi problemi u pitanju nitko od nas nema pravo na oportunističko ponašanje.Niti mi sami sebe,niti itko ikoga može i smije abolirati od krivnje za ovako katastrofićnu situaciju naše demografske slike a najmanje one koji su za to odgovorni i to u svim sferama i na svim razinama društva.Na ovome svijetu ništa nije slućajno,sve ima svoj uzrok,svoj povod i svoju posljedicu pa onda u konkretnom slućaju i svog krivca.Ovakvo loše stanje logićna je posljedica naše jalove bolje rećeno nikakve pronatalitetene politike i lošeg rada onih kojima je to zadaća i posao za kojeg su itekako dobro plaćeni.Ne zabrinjava me samo Status quo-stanje kakvo je,više me zabrinjava indolentnost i ignoriranje problema koji se tu i tamo samo apostrofira jer ga je teško zaobići ali se ništa konkretno ne poduzima,pogotovo nešto što će dovesti do barem malih pomaka ka boljem.U ovakvoj situaciji mi umjesto da se SVI spametujemo,mi kolektivno poludimo,mi umjesto da zaoštrimo odgovornost odgovorni mi postajemo sve neodgovorniji.Dragi prijatelji vrijeme neumitno teće,možda je već odavno i iscurilo,nemojte da nam tako iscuri i naša budućnost,zaista Vam velim,krajnje je vrijeme da se nešto ne poduzne, već ućini.

  1. 3.1

   Plavusha

   Gospodine Đoić, glas vam se slabo čuje, pokušajte kroz gradsko vijeće doprinjeti više kvaliteti života stanovnika našeg grada, lako je ovdje pisati neke stvari a tako ih je teško prakticirati u realnom životu, Županja se budi doći će do velikih promjena polako ali sigurno.
   Vaša plavuša 🙂

 3. 2

  Bumbi

  Zalosno ali istinito… Nije to samo u Zupanji, tako je svuda. Zamislite samo kako je na selima… Uskoro ce se morati formirati osnovna skola u zupanji za sva okolna sela kako bi se imalo dosta ucenika za odrzavanje nastave… Ali neka… treba ici prosvjedovati za pobacaj… Ne treba za promjene u drzavi. Pozdrav iz Irske!

 4. 1

  Anonimno

  Kad sam bio klinac i odrastao na Secerani bilo nas je 25 djece u redu i tako u svakom…..danas je moja kcerka ima 2.5 god.i sama je u nasem redu. Naselje Secerana nestaje

Leave a Reply