Related Articles

6 Comments

 1. 5

  Anonimno

  Apsolutno sam ZA gradnju/uredenje/poboljsanje…..jer nitko taj bazen nece odnijeti na ledjima. Samo me smeta, ili bolje receno zanima, kako ce se taj projekt realizirati.
  Da li ce se osnivati nova gradska tvrtka “Gradski bazeni” ili ce to biti u sklopu Stanobiroa ili Komunalca?
  Zanima me izracun/projekcija tog bazena, i to ne koliko ce on kostat, vec koliko on dnevno mora imati posjetitelja po kojoj cijeni karte da bi se bazen amortizirao za cca 30 godina, a tokom tih godina isplacivao (koliko i kolikih) placa i pokrivao troskove redovnog odrzavanja i izvanrednih kvarova. Jer bazen u Vukovaru je genijalan, ali je teski minus za grad od 30-tak tisuca ljudi, a Gradski bazeni Osijek su kao premali za grad od 80.000 stanovnika, a i takvi mali nisu samoodrzivi. I da ne pricamo o tome da li je itko uzeo u obzir Babinu Gredu? Da li tamo zaista ima geotermalne vode? Da li tamo postoje ikakvi planovi da se gradi aqua park uz autocestu? Jer da su iole pametni…umjesto one energane da stoje tobogani uz autoput…., jer u krugu 100km nema niceg ni slicnog (Tuzla slana jezera, Gradačac, Daruvarske toplice, Bizovac, Petroland, Hollywoodland), s tim da su toplice toplice i nisu bas neka konkurencija aqua parku.
  Al dobro….
  Valjd neko sve to kalkulira i razmislja o tome.

 2. 4

  Telekom-struja-je-najstruja

  Ko će biti spasitelj na bazenu?

  1. 4.1

   Ćaća se vraća

   Pa netko iz redova HDZ-a, nadam se poučen dosadašnjim njihovim uhljebljivanjemi kadrovskim rješenjima da će ovaj barem znat plivat.

 3. 3

  Telekom-struja-je-najstruja

  – Hoće se ovce moći kupati i krave napajati na tom bazenu ili će voda biti previše klorirana pa bi mogla naškoditi tim životinjama?
  – Dok je sve pokošeno, sve je divno?
  – Ne može sve biti prioritet. Prilikom košnje treba odrediti prioritet nad prioritetima.
  – Smije li negdje nešto biti nepokošeno ili spaljeno herbicidima, radi očuvanja bioraznolikosti.

 4. 2

  Ivan Horvat

  Ako je iz EU fondova – dobro. Ako nije opet dobro, nekome će ostati.

 5. 1

  Anonimno

  a sta rec kad bubu bit ce ili

Leave a Reply