Related Articles

3 Comments

 1. 1

  Marko

  Bitno je da je sveprisutni iskakac iz pastete i nadasve uvlakac Iva Orsolic uvijek tu. Nije bitno o cemu se radi. Dozlaboga nemastoviti i je jednako neduhovit ko idol mu Branko Uvodic. Ista lica koja su upropastila sve sad bi toboz trebali sve ponovo stavit na svoje noge. Nekako ne virujem.

  1. 1.1

   Ivan

   U potpunosti se slažem, nevjerojatno je koliko može čovjek biti antipatičan.
   Forsiranje nekih šokačkih vulgarnih fori gdje je samo bitno da ubaci riječ sisa, seks i slično.ž

   Isto tako nevjerojatno je koliko su lošeg fotografa naručili. Nisam vidio niti jednu dobru fotografiju snimljenu, na svakoj fotografiji su promašene osnove fotografiranja. Svjetlost užasna, mutne slike…katastrofa. Vjerojatno neko od organizatora poznaje tog samoproglašenog profi fotografa pa su ga angažirali iako nema pojma šta radi.

   Album cvita

   1. 1.1.1

    Branka Palimić

    Poštovani!
    Po ne znam koji put na vidjelo izlazi ljubomora i naš hrvatski jal. Prvo bih pitala gospodu Ivana i Marka, nemaju hrabrosti se predstaviti, što sve govori o njima. Ali ok, to je njihov nivo, kao i kritiziranje Šokačkog sijela, koje da kako može biti bolje. Šokački cvit, vrlo dobar, gospodin Zlatunić si dao truda, Pitala bih vas, što ste vi kao pojedinci učinili da sijelo bude bolje? Naravno ništa! Ne valja vam fotograf, gospodin Škegro daje sve od sebe i fotografije su mu ok, ne valja vam ni ton, ne valjaju vam Jasna ni Iva, koji su odlično odradili svoj posao., a njih dvoje nisu ni vodili cvit.Spominjete vulgarnosti kojih nije bilo, što ukazuje da niste bili ni na jednoj manifestaciji. Govorite na pamet, jer smeta vam nečiji angažman i trud. Gospodo Ivane i Marko, predstavite se tko ste i onda možemo dalje diskutirati.

    Branka Palimić

Leave a Reply