Related Articles

4 Comments

 1. 4

  setac

  gospoda ravnateljica treba biti sretna sto zbog dretvic stana nije zaglavila u ćorki jer lova koja je tamo,nestala je velika, prolazim pored tog muzeja gotovo svaki dan bar po dva tri puta i nije mi jasno sto tamo radi toliko djelatnika,

 2. 3

  Anonimno

  Nekima manjka kućni odgoj, džabe im magisterij.

 3. 2

  Big brother

  Mislim da Muzej uz Županji na način koji radi i opseg posla u njemu te sadržaju, nema potrebe za direktoricom i još nekoliko zaposlenih radnika ( neznam točno bilo je dvoje sigurno zaposlenih + direktorica). Opseg posla koji se obavlja u Muzeju Stjepan Gruber u Županji na razini volonterizma i volontera koji bi ga mogli izvršavati ili udruga za održavanje i očuvanje kulturne baštine koja bi ga uzela pod svoje…
  Definitivno postupiti kako je napisano ili dizati na višu razinu jer ovo je smješno i skupo

 4. 1

  Anonimno

  No, no, ako ne budete dobri poslati ćemo vam reviziju. Budite sretni što smo vam srezali samo 10 posto. Treniranje strogoće na pogrešnom mjestu. Iznos isplate neke plaće prije 5 mjeseci sigurno nije tema rasprave na gradskom vijeću. To se rješava na nivou gradske službe. Važna je predstava, poruka. Vijećnik pita za iznos plaće prije pet mjeseci, kao da gradske službe to ne znaju, pa onda pobjedonosne prijetnje gradonačelnika. Pukla tikva. Sve zajedno skupa, preskupo trošenje vremena. Svima rezati 10 posto je uravnilovka, potez slabih. Nije pitanje da li gospođa Janja Juzbašić dobro ili loše vodi posao. Važno je da točno smanji iznos plaće za 10 posto, pa makar pravila štetu u muzeju od 100 posto.
  Trenutno su otvorena tri poziva za prekogranične suradnje na koje se može prijaviti muzej. Višemilijunski iznosi za baštinu, turizam. To su teme na kojima treba odrediti da li ravnateljici treba smanjiti plaću za 10 ili za 100 posto.
  Nije pitanje kako osigurati više djece u vrtiću, pa na taj način i veće zapošljavanje teta, važno je svima odrezati isto. Za djecu nezaposlenih roditelja može se osigurati besplatni boravak djece u vrtiću, skraćeni program. Djeci se osiguravaju sve prednosti koje donosi vrtić, roditeljima da se u to vrijeme dodatno angažiraju/educiraju oko zaposlenja. Ovakvi projekti već spadaju u primjere dobre prakse.

Leave a Reply