Related Articles

13 Comments

 1. 8

  Nindja

  Evo ankete ..pa tko želi može još glasovati za jednog od 4 kandidata za gradonačelnika Zupanje a moze i vidjeti ovdje rezultate ankete

  Anketa: Tko će biti gradonačelnik Županje?

 2. 7

  Pozitivac

  Kao i svaki, evo još jedan članak g. Slobodana u kojemu nista ne valja….
  Jer očito po g. Slobodanu, nema nista lijepo u našoj Zupanji i on će to sve popraviti…

  Hajde malo pišite o tome kako nam je grad lijepo sređen, održavan, uredan, kako je lijepo vidjeti posađeno cvijeće koje svi slikaju.
  Jel nije dobro sto imamo gdje za vikend pogledati najnovije filmove s djevojkom/dečkom, zenom/mužem, djecom?! Ne moramo ici do Vukovara, Osijeka, ostajemo u Zupanji. .
  Jel ne valja što imamo staze po kojima hodamo, koje su čitave, stalno se nesto novo radi, obnavlja?!
  Trgovacki centar nam isto ne treba?! Koliko ljudi je tamo zaposleno? Ne moramo ići do vinkovaca, vukovara Osijeka u Pepco, Tedi, Kik, Bipu?
  Nije dobro što će se tržnica obnoviti?!

  Nista ne valja ocito……

  Dajte ljudima nesto lijepo pozitivno za čitati, dosta negative i kukanja.. ili uživate u tome?

  1. 7.2

   Mustang

   Pozitivno je sto je nasa mladost otisla u Njemacku, Austriju itd na Prave place, jako dobro Placene prekovremene, a imat ce i Prave mirovine a ne igrati se Kradokracije ovdje za kiki-riki i poklon-pinkalo.

 3. 6

  Baba Mara

  Ćelo svima koji se kandidiraju za mjesto gradonačelnika ” inputira” kao da to rade iz vlastitih interesa a on eto diže silne kredite i zadužuje Grad i ne koristi bespovratne i besplatne eu novce kroz projekte kojih nema a nema ni strateškog razvojnog plana Grada u 16.g. kako je na vlasti i gradonačelnik.
  Oni njemu s punim pravom mogu reći da je on tu gdje je isključivo iz vlastitih interesa. Oni to mogu i objasniti.

 4. 5

  Matematičarka

  Ajde da je netko do kraja razotkrio politiku Miličevića. Samo je i dalje problem u onima koji zbog toga što su “kupljeni za kalendar, upaljač i olovku ” za njega i dalje glasuju i izlaze na izbore a oni koji su kao s njegovom politikom nezadovoljni ostanu taj dan kod kuće i ne glasuju kao iz protesta i na taj način njemu pomažu da ostane na vlasti jer je potrebno manje onih prvih da bi pobjedio nego da su oni izišli i zaokružili konkurenciju Galovića, Juzbašiča ili Obradovića.
  Zato izađite na izbore.

 5. 4

  Medo Brundo

  Medo je trebao imat rakiju kraj sebe,a ne coca-colu. Hahaha

 6. 3

  Marija

  Prodaja magle. Taj se ne bi snašao na tom mjestu,a to što piše su samo želje. Ništa od toga. Samo HDZ!!!

  1. 3.1

   Zanovijetalo

   Tebe ” kupe” i tvoju podršku na izborima za pinkalo, upaljač i kalendar. Ti nisi čula za kritičko razmišljanje najvjerojatnije.
   Zbog takvih i jesmo tu gdje jesmo.

   1. 3.1.1

    Marija

    Čula sam ja za kritičko mišljenje,samo s vama o tome ne mogu razgovarati jer se ne želim spuštati na vašu razinu. Ovi kandidati ne mogu napraviti ništa,baš ništa. Ni on ni Galović ni Juzbašić. To je kritičko mišljenje sa logičnim zaključkom. Sve drugo je slikovito rečeno naiva. To su sve slikari naive, a vi budale koji kupujete te slike u kojima vidite nadu. Ali spasa vam na žalost s njima nema.

    1. 3.1.1.1

     Kleopatra

     Koliko vidim ti si možda samo čula za razmišljanje i kritičko razmišljanje, ali imaš jedan problem veliki, što ga ne koristiš.
     A to što nas držiš za budale govori o tebi da i nemaš s čim bi razmišljala ikako.

 7. 1

Leave a Reply