Related Articles

One Comment

  1. 1

    DAVORE ODMORI MALO , ZASLUŽILI SMO

    Vrijedan rad članova Udruge i nema gradonačelnika i gradskih vlasti. Trkalište je vjerovatno po njihovom odobrenju dobilo tu lokaciju a u UPU Grada Županje koje je donijelo gradsko vijeće Županje piše da je na toj lokaciji zabranjena svaka gradnja do nošenja DPU cijelog prostora. Trenutno imamo situaciju da se ulažu privatna sredstva članova Udruge a upitno je dali će se ta lokacija moći uklopiti u DPU kada se bude radio . iz istog razloga ne mogu se dobiti nikakva sredstva od niti jednog ministarstva , EU fondova jer se ne može ishoditi nikakva dozvola za gradnju.

    Obzirom da imamo ljude koji se sami nude da naprave još jedan dodatni sadržaj u Gradu koji bi vikendom mogao privući nekoliko stotina posjetitelja ne shvatljivo je da Grad i gradonačelnik s par stotina tisuća kuna ne financiraju gradnju takvog sadržaja jer kako sport nije previše razvijen postoji mogućnost i organiziranja velikih međunarodnih takmičenja ukoliko napravimo potrebnu infrastrukturu.

    Dečkima svaka pohvala za rad , a gradonačelnik da nije kupovao za 500 000 kn gustin pano na trgu mogli smo imati jedan jako vrijedan sportski objekt koji bi se do sada isplatio deset puta a ovako imamo ruglo na trgu koje ne radi a skupo plaćeno.

Leave a Reply