Related Articles

2 Comments

 1. 2

  alei47

  Lijepo,dokaz da se ne zna,i upušta u spor samovoljno,ili tražilo vrijeme zbog nedostatka novca,koje grad nije imao.Jer,potpisati količine,i konačnu situaciju od Nadzornog inžinjera,i Naručitelja radova,je priznanje da su radovi izvedeni,i u količini,i po kvaliteti,i to su dokumenti koje ne može nitko osporiti-naročiti sad,nakon 7 godina.
  Pitanje koje me zanima je;
  Grad gradi,Trg kralja Tomislava,odustaje od projekta,i samovoljno ulazi u tuđi posjed,proširuje Trg za 3,00 m onemogućuje pristupnu cestu,i ulaz u dvorište i za vozila nabave. Doduše za vozila nabave je napravljena rampa,tako da osobna vozila ne mogu nailaziti,i pojačani sloj nosivosti,i to smišljeno da se onemogući stanarima ulaz u dvorište. Inače su ignorirali stanare,i tokom gradnje u dvorište stanara bez pitanja,unijeli prenosive toaletne kabine-sramota.
  Načelnu nagodbu,za oteto zemljište,vlasnicima nisu nikada ispoštivali,koliko imam saznanja ni neće….
  I to su javni dužnosnici,koji obavljaju časnu dužnost u ime građana,sudili se sa Osijek-Koteksom,pa imaju iskustvo,sad treba da stanari tuže da bi ostvarili ono što su im obećali-pa slagali?
  Može li to tako?

 2. 1

  Anonimno

  Ček, Grad tvrdi da su radovi loše izvedeni i zbog toga nisu plaćeni. Tužba, arbitraža i ponuda Osijek-Koteksa da Grad ipak plati (loše izvedene) radove. I Grad pristaje platiti (loše izvedene) radove.
  Pa jesu li radovi loše ili dobro izvedeni?
  Ako će platiti, zašto su išli s tužbom?
  Što se boje arbitraže ako su u pravu a radovi loše izvedeni što im je potvrdio i vještak?
  Zašto su platili vještaka kada će platiti?
  Ovo podsjeća na INA MOL i Tomicin prijedlog za izlaskom iz arbitraže.
  Tko li je Davorova konzultantica i što će mu pravni zastupnik ako je i on sam dipl.iur.?

Leave a Reply