Related Articles

4 Comments

 1. 4

  Kiki

  Svidjelo mu se biti na vlasti pa želi i dalje ostati

 2. 3

  Bob Rock

  Nije načelnik nesposoban a ni sposoban, već je jednostavno zaključio da treba promjeniti stranu. Dali to radi u svom interesu ili u interesu Gunje? odgovor je jednostavan. Načelnik je bosančeros, balkanac (shvatite to kako god želite)i vodi računa o sebi i svojim interesima a Gunja će biti takva kakva je i bila….provincija …..kao i drugi uostalom.

 3. 2

  Oko sokolovo

  Ovaj načelnik i nije nešto uspješan,gleda on prije svega sebe i našao je neki interes.Da je tako pogledajte nogostupe u Gunji prije poplava,može se noga slomit a negdje ih i nema a sad pogotovo.Selo plače i zaostalo je u svakom pogledu.Žalosno je kazat ali poplave su jedino dobro što zadesi Gunju jer je selo pusto i otužno.Šta nije Lucić bar izborio carinski terminal sa špedicijama da se zaposle ljudi i d se ubire naknada od kamiona i parkinga???Sramota.Biti na najfrekventnijem prijelazu na tom dijelu a ne imati ništa govori o nesposobnosti tih likova u Gunji.

 4. 1

  Big brother

  Gospodine Lucić ne čini županijski SDP spomenuti dvojac kao i u ostalim strankama ne čine ih samo istaknuti pojedinci premda mogu napraviti više štete nego koristi, mišljenja sam općenito da zbog pojedinaca ne treba bježati nego ako ne valjaju treba ih mijenjati…Sretno u daljnjem radu… što reći o Bandiću, još se nije rodio političar sa tolikim entuzijazmom i radnom energijom to mu se ne može osporiti,a što se tiče istraga o njemu “neka institucije rade svoj posao”!

Leave a Reply