Related Articles

One Comment

 1. 1

  Tikva

  Nevjerojatno,
  Do nedavno kad je bila već skoro gotova stvar da će se Komunalac pripojiti Vinkovačkom vodovodu, u kojem je direktor vaš partijski drug, on je najavio poskupljenje vode. Tad o tome niste rekli ni riječ. Niste pisnuli.
  Sad kad se vidi da od pripajanja nema ništa, barem još neko vrijeme i kad vašeg partijskog druga ne pita ništa glede cijene vode u Županji, vi kažete kako je poskupljenje vode neopravdano i neprihvatljivo.
  Što se dogodilo?
  Nisu se brojke u tih par mjeseci u značajnom promijenile. Čak i da jesu, promjena je mogla samo otići u smjeru poskupljenja, a ne u kontra smjeru.
  Jel vi u toj partiji uopće debatirate i raspravljate o problemima sa argumentima???
  Ovako izvana djelujete više kao vučiji čopor. Vuk koji najjače grize je u pravu, ostali šute.
  Pa kad Vinkovački (jači) vuk kaže da će voda poskupjeti, onda vučići šute. Sad kad vinkovački vuk u to nema upliva, vi možete reći da je to neprihvatljivo.
  Otprilike isto je i u drugoj aktualnoj situaciji glede vašeg zatvorenog župana.
  U pismu koje ste mi poslali pred izbore tražeći da glasam za vas, za sebe ste naveli da ste demokršćanska stranka kojoj su obitelj, katolička vjera i domovina niti vodilje il nešto u tom stilu. Znači obitelj, vjera i domovina.
  Imamo situaciju u kojoj tipus kojeg ste vi između sebe izabrali, valjda kao najboljeg među vama. Ako nitko drugi, a barem bi on trebao držati do stranačkih temeljnih vrijednosti, obitelji, katoličke vjere i domovine.
  E taj tipus, u noći na najveći katolički blagdan Uskrs, opija se po seoskim birtijama s tko zna kakvom ekipom ili ekipama. I evo vjerovat ćemo mu na riječ ( iako znamo da laže). Prema njegovim riječima: On u pijanom stanju da auto u vlasništvu domovine drugom tipusu koji je ni manje ni više osuđen zato što je izbo čovjeka nožem, da ga taj tipus vozi i onda oni dožive prometnu nesreću u kojoj razbiju auto u vlasništvu domovine.
  To vaš izabrani čelnik, najbolji među vama koji najviše drži do temeljnih vrijednosti stranke učini u noći na Uskrs.
  Zar nije taj ugledni član koji drži do tih vrijednosti trebao tu noć obitelj odvesti u crkvu na polnoćku? Il ako već ne to, a onda barem ne ići okolo sa službenim autom i oblokavati se i uništavati imovinu svoje domovine?
  Niste rekli da je to neprihvatljivo ponašanje stranačkog druga.
  Jel to znači da vi takvo ponašanje podržavate? Jel to znači da vama i vašoj partiji deklarirane temeljne vrijedmosti u stvari ne znače ništa? Il znači da je vaša partija vučiji čopor u kojem je taj vaš župan glavni vuk u županijskom čoporu koji smije radit štogod hoće, pa makar svojim djelima doslovno gazio i pljuvo po temeljnim stranačkim vrijednostima, a vi vučići možete samo šutjeti i gledati i čekat priliku da postanete vuk poput njega.
  Svakim danom pokazujete da je to u biti stranka kriminalaca i poltrona.
  Kako vele: krao il držo ljestve…

Leave a Reply