Related Articles

3 Comments

 1. 2

  Bit će bolje

  Fantazija u riječima i pisanju,a djelo i postav nula,sivilo podsjećajući na istočno blokovske trgove i njihove gradove.Samo pitanje zašto je posječena lipa na Trgu koja je bila najljepše drvo u Županji,te zašto nije vraćen izvorni postav prvoj nogometnoj lopti.Pogledajte malo bolje trg na čega liči,kamene ploče kloparaju pod nogama,masne mrlje i fleke od izgorenog ulja,voda preljeva iz takozvanih fontana a žabokrečina i ljigavost okolo je opasnost za djecu i osobe koje ne znajući prelaze preko njih,padaju ustaju s bolnim gromadama na licu psujući i hvala samom Bogu što nije još nitko jače stradao s kojekakvim prelomila.Moglo bi se još opisivati ali mislim da je i ovoliko napisano s dobrom namjerom dosta.

 2. 1

  Ekocid

  I nove klupe na kojima je teško pronaći slobodno mjesto i trg koji uvijek vrvi ljudima. Meni to uopće ne liči na trg. Niti je nekako omeđeno, ni išta. Mogli su samo zamijeniti crvene pločice s crnima u skladu s današnjim svjetonazorom onih koji su sada na vlasti. To više podsjeća na nekakvu pistu ili na skladište. Kao da se još treba nešto izgraditi, ali to je također valjda u skladu s današnjom politikom uništavanja svega.

  1. 1.1

   Marko

   Slažem se, takav i ja imam dojam s trgom, kao da nešto fali. Prazno, bez duše. Stari trg je po meni bio bolji, možda su ga trebali samo malo modernizirati i urediti.

Leave a Reply