Related Articles

One Comment

 1. 1

  Tikva

  Zanimljivo, kako policajka kad vidi mene da pišam u šahtu, laže i izmišlja događaje da ja na temelju njenih izmišljanja dobijem kaznu bez prava na žalbu, pa se moram godinama sudit da vratim svoje nezakonito oduzeto pravo na žalbu. A kad zatekne pijanog lokalnog šerifa uglednog člana Hohštaplersko-Demagoške Zajednice koji pijan napravi štete 100 tisuća kuna, onda laže i izmišlja da bi taj lokalni šerif izbjegao kaznu i plaćanje štete koju je napravio.
  Siguran sam da ona ne misli da je pišanje u šahtu u pola 3 u noći gora stvar od pijanog uništavanja tuđe imovine, pa da je to zbog toga.
  Njen motiv da izmišlja stvari u korist lokalnog šerifa iz Hohštaplersko-Demagoške Zajednice je vjerojatno taj da ona jako dobro zna kakav sustav je stvorila Hohštaplersko-Demagoška Zajednica i da usluga lokalnom šerifu može biti korisna za dobivanje nekog namještenog posla il možda čak i napredak unutar policije. Iako po zakonu lokalni šerif član Hohštaplersko-Demagoške Zajednice ne bi trebao imati utjecaja na kadroviranje unutar policije.

  Ima tu još jedna zanimljiva slučajnost.
  Pijani uništavač tuđe imovine, zove da slaže za njega, rođaka koji je nekog drugog ubo nožem u prsa i skoro ga ubio. Taj krkan što je ubo nožem čovjeka u prsa je za to djelo dobio uvjetnu kaznu koju je zamijenio radom za opće dobro. Možda obojica smatraju da mu je rođak dužan uslugu jer se izvukao sa takvom kaznom, umjesto da provede neko vrijeme u zatvoru. Zašto bi inače župan zvao baš njega da slaže i zašto bi krkan odmah došao i to uradio pa riskirao zatvor zbog pijanog rođaka?

  Zanimljiva slučajnost je ta da je krkanu s nožem sudio i dosudio takvu mizernu kaznu brat od jednog drugog uglednog člana Hohštaplersko-Demagoške Zajednice bivšeg gradonačelnika Županje. Koji je prijatelj i partijski kolega pijanog uništavača tuđe imovine.

  Kolika je vjerojatnost da je to sve slučajnost?
  Ja se ne bih kladio na to da je.

Leave a Reply