Related Articles

One Comment

 1. 1

  Tikva

  Šta taj župan još nije u zatvoru? Mrtva trka između njega i bivšeg ministra Banožića, tko će prije? Naša županija je jedina jedinica lokalne uprave u EU koja je vođena iz zatvora. Župan je za taj mjesec dok nije išao na posao naravno podigao plaću. Članovi Hohštaplersko-Demagoške zajednice ne smatraju to ništa spornim, jer valjda smatraju da su građani Hrvatske dužni njima plaćati plaću dok se oni izležavaju u ćorci i ništa ne rade.
  Sad na poziciji na kojoj se odlučuje o novcima imamo tipa koji je između ostalog optužen za prevaru osiguranja. Otrpilike kao da damo vuku da nam pričuva ovcu. Novo normalno sa Hohštaplersko-Demagoškom zajednicom.
  Prije su doktori znanosti pisali knjige i udžbenike, bivši ministar Banožić je u to uveo prepisivanje. Toliko je upućen u ono što je prepisivao da nije primijetio da je masa toga 20 godina u zastari. Naravno i on je uredno naplatio od vukovarskog veleučilišta to svoje veleumo prepisivanje.
  A eto nedavno, šef demagog, Hohštaplersko-Demagoške Zajednice Plenković, uvodi također novonormalnih stvari pa eto on sebi daje za pravo govoriti tko je nadležan za koje procese. Al ajd tu i nije previše inovativan, ipak su masa članova Hohštaplersko-Demagoške Zajednice bili komunisti i on se sjeća da je prije šef partije mogao odlučivati tko je nadležan za neke slučajeve.
  A u “borbi” s inflacijom nedavno šef demagog Hohštaplersko-Demagoške Zajednice reče kako oni zamrzavanjem cijena potiču konkurenciju na tržištu. Prvo sam pomislio da je takvu glupost mogao pročitati u knjizi svog bivšeg ministra Banožića, al nije to mogao iz njehove knjige pročitati kad Banožić nije doktor znanosti koji piše knjige već prepisuje, a takvu budalaštinu nije mogao iz ni jedne knjige prepisati, pa je to nova normalnost Hohštaplersko-Demagoške Zajednice.

Leave a Reply