Related Articles

3 Comments

 1. 3

  Tikva

  Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
  Bivši gradonačelnik ostavi novome kukavičje jaje u obliku menadžerskog ugovora s direktorom komunalca da ga novi ne može maknuti. Onda dođe novi, to vidi i ego mu ne da da pričeka da taj ugovor istekne, nego mora sad i odmah smijeniti direktora koji je čovjek od bivšeg pa makar time napravio kako veli “dodatni trošak” komunalcu.
  Taj “dodatni trošak” naravno neće platiti niti jedan od njih dvojice, nego mi kupci vode.
  Tako se oni prepucavaju i pokazuju mišiće jedan drugom, a nama će ispostaviti račun za to. Komunalac koji ima 20-ak zaposlenika ima dvojicu sa direktorskom plaćom. Da Mercedes tako radi, ne bi vi vozili Mercedesa jer bi firma propala prije nego što bi napravila prvi auto.
  Čestitam gradonačelnici! Svaka vam čast.
  To što vi nazivate terminom “dodatni trošak” kazneni zakon u članku 240 naziva “imovinska šteta” a djelo “zlouporaba povjerenja”
  Članak 240:
  Tko zastupajući imovinske interese druge osobe zlouporabi zakonom ili ugovorom dane mu ovlasti i time prouzroči imovinsku štetu osobi čije interese zastupa, kazniti će se kaznom zatvora do tri godine.

  Činjenica je da bespotrebno plaćajući dvije direktorske plaće komunalac trpi štetu i eto ja se nadam da će državno odvjetništvo pokrenuti postupak da utvrdi tko je zaslužan za tu štetu pa da zaslužni dobije zakonom propisanu nagradu.

 2. 2

  burdus

  Sve manji broj simpatizera vlasti.Mlado biracko tijelo sve nepouzdanije.

 3. 1

  Enkliktika

  Vrlo dojmljivo i nadasve transparentno i opet ste povećali pritisak vode da građani potroše više iste. Glavno da je prozirno iliti transparentno.

Leave a Reply