Related Articles

8 Comments

 1. 8

  Anonimno

  Prije 10 god i sam sam htio uložiti u zemljište ondje i prebaciti dio poslovanja u zonu no bila su slobodna samo zemljišta negdje iza, što bi se reklo “Bogu iza nogu”, a danas je većina zone prazna. Svi ti veliki investitori su kupovali kvadrate koji sada stoje prazni, a grad ne čini ništa iako je pri kupnji postojao uvjet da se u xy godina na kupljenom zemljištu nešto napravi. Jednostavnim uvidom u katastar je lako vidjeti tko su vlasnici parcela i tko je opet omastio brk i osigurao si zemljište za ne daj Bože. Dokle god se pogoduje lokalnim moćnicima do tada će naši majstori, obrtnici, strojari, a s njima i svi ostali pakirati stvari i ići za Njemačku. Nije samo stvar ni u plaćama, ljudima je jednostavno puna kapa gledanja kako i što se radi i u gradu i u državi.

 2. 7

  idiot

  Naš gradonačelnik je zaboravio reći da su sve firme koje su perjanice županijskog gospodarstva rezultat rada i ideje nekih već zaboravljenih naših sugrađana od prije 50-60 godina u čijoj preprodaji je i on sudjelovao, a od kako on vodi Grad nije stvoreno niti jedno ozbiljnije poduzeće koje bi moglo značajnije uticati na gospodarsko stanje u Županji. Tri mandata za ništa i očekuje još jedan.

 3. 6

  Anonimno

  Vidi imaju i Plodine. Kad je to otvoreno? Šta oni proizvode?

 4. 5

  Anonimno

  kad se bude bilo šta za pohvaliti onda će kritičari postati ti koji će pisati hvalospjeve, nema problema ali kada bude…

 5. 4

  Clark Kent

  A vi redovni kritičari iz kucnih fotelja, sve redom gospodarstvenici,inženjeri,stvaraoci-mislioci ste definitvno budućnost županjskog gospodarstva i magnet za investitore. Jedan Osijek se nezaustavljivo iseljava…što dalje reći.Uvijek samo negativa

 6. 3

  Anonimno

  vi ste ucinili sve da investitori nedodu u Zupanju

 7. 2

  Baja do kraja

  Osim fotografija putokaza oko “poslovne zone” ničega.

 8. 1

  marcco75

  Vidi se kako čine sve što mogu. Rezultat je nula, ništa, zero.

Leave a Reply