Related Articles

3 Comments

 1. 2

  Anonimno

  Svako druženje koje ne propagira neko zlo je dobro i pohvalno pa i ovo. Žalosno je gledati kako svećenici i drugi teolozi ne poučavaju omladinu životnim poukama kršćanstva i katoličanstva već se sve svelo na mitologiju a posebno mi je nevjerojatno da govore o svetom pismu koje je Božja riječ i ne promjenjiva a upravo je Crkva napravila izmjene u svetom pismu a i cijela interpretacija Svetog pisma je mitologijska i nikakve veze nema s istinama koje je donio Isus Krist iako je i samo njegovo postojanje upitno.

 2. 1

  mrvica

  Zalosno je kako se djeci ispire mozak. Bilo bi lijepo za promjenu vidjeti da je organiziran susret mladih informaticara ili susret mladih u nekoj disciplini koja ce im kasnije donijeti nesto korisno u zivotu. Kako njiima tako i zemlji u kojoj zive. Hrvatska je postala mjesto u kojoj je rezim koji je skoro zabranjivao povezanost sa religijom, zamijenjen rezimom koji stigmatizira ljude koji se ne deklariraju vjernicima. Ludilo bez granica.

  1. 1.1

   Leo

   I ja sam za!
   Da djecu i mlade uče sposobni i školovani Pedagog i Odgojitelj, jer eto kako vi kažete i upotrebljavate tu izreku iz onih vremena kada su vam ispirali mozak pa imamo ovake rezultate kako i sami kažete, ali to su vam iz onih vremena ljudi kada su vam ispirali mozak sa Socijalizmom Komunizmom Pioniri sa partizanskim kapama od kojih se još niste oslobodili pa vas pregazilo vrijeme, mogao bi ja vama puno toga ukazat ali vidim da nemam kome……………………………)

Leave a Reply