Related Articles

3 Comments

 1. 1

  DAVOR LAŽE

  Naš gradonačelnik obmanjuje građane.
  Nezavisna lista je dijelila ono što je imala iz vlastitog džepa članova liste , a gradonačelnik je preko ribićke udruge vodio dio predizborne kampanje. Ribići dobiju od Grada novce pa organiziraju čašćenje građana na gradskom trgu. To su valjda visoke grane vođenja predizborne kampanje. Gradonačelnik je na zadnjem vijeću sam dostavio dokument u kojem tvrdi da je 3200 građana preko njega dobilo neki oblik socijalne pomoći ili oko 16 građana dnevno , a taj trend se po njegovim riječima nastavlja tj. u zadnjih 5 mjeseci je u 100 radnih dana pomoć od grada dobilo 1600 ljudi a HDZ-ovci su dobivali po 1500 kuna.

  Ja sam pročitao program nezavisne liste u kojem oni jasno govore kako i kada se mogu smanjiti cijene vode , kanalizacije , smeća , komunalnog doprinosa , prireza jer je trenutno stanje ne održivo Komunalac kupuje vode po 1,15 kn/m3 a nama prodaje po 4,5 kn/m3. Takvu maržu nema nitko u RH niti na jednom proizvodu. Dakle , problem su troškovi distribucije vode i troškovi održavanja sistema i gubitci u mreži , a gradonačelnik jedino o tome ne želi govoriti.
  Gradonačelnik također zaboravlja da je i on u svom predizbornom letku također obećao smanjenje cijene vode , kanalizacije , odvoza smeća a sada govori da su to lažna obećanja.

  1. 1.1

   Clark Kent

   Kolega iz nezavisne liste,ovdje je iznešeno barem jedno 30% laži i i 70 % neistina.
   Šta vi želite reći da je socijalna pomoć potrebitima za koju se zna da nema nikakve veze sa izborima promašeno ulaganje?
   Treba pitati ribiće od kojih većina veze nema sa politikom šta misle o vašoj izjavi o tzv predizbornom djelovanju.Mislim da bi u najmanju ruku bilo repom po licu.
   A sa tvrdnjom o podjeli novaca članovima Hdz-a ponovno dokazujete da je vaš vrhunac vožnja u prikolici i ta se činjenica očito neće promjeniti..

   1. 1.1.1

    DAVOR LAŽE

    Kolega iz HDZ-a imaš na internetu gdje Klanac i gradonačelnik , a Dogan , Parmać , i sl. koji kao i oni nemaju veze s politikom, stoje pored njih kada javno govore na trgu da ovog druženja s građanima ne bi bilo bez pomoći Grada Županje. Jeli ovo laž ili neistina? A slično je bilo i s drugim udrugama.

    U Vašem letku u podnaslovu PROMETNA , KOMUNALNA I TELEKOMUNIKACIJSKA INFRASTRUKTURA piše ” uz pomoć Hrvatskih voda izvršiti rekonstrukciju vodovodnih cijevi u ulicama … Veliki kraj …… s ciljem smanjenja gubitka vode u vodnoj mreži , a time i mogućnost smanjenja cijene vode za potrošače”. Jeli ovo iz Vašeg prospekta laž ili neistina ? Dakle , kada se završi sanacija vodovodne mreže u ulici Veliki kraj već će se steći uvjeti za smanjenje cijene vode a kada u potpunosti završite cijelu investiciju od 9 000 000 kuna moći će se i više smanjiti.

    Ja samo iznosim činjenice o podjeli novaca prije izbora koje bi i Vama trebale biti poznate ukoliko bilo što vrijedite u HDZ-u a ako ništa ne vrijediš unutar HDZ-a trebao bi i ti otići tražiti kod Davora. Istina malo je kasno jer su prošli izbori ali tko zna možda je ostala još koja kuna.

    Da istina je da smo se vozili u prikolici ali smo sve platili iz vlastitog džepa u vrijeme naših godišnjih odmora za razliku od Vas koji ste u kampanju upregnuli sva gradska poduzeća naročiti radio Županju , Komunalac , sve ljude iz gradskih firmi u radno vrijeme na teret proračuna grada i gradskih poduzeća. I u takvim uvjetima dobijete samo 9 mandata a mi ostali 8

Leave a Reply