Related Articles

One Comment

 1. 1

  Tikva

  Jadan župan, žrtva medijskoga pritiska. Županijski auto koji je dodijeljen isključivo njemu na korištenje 24 sata dnevno je razbijen i kad javnost očekuje neko suvislo objašnjenje za to, on kaže da je žrtva medijskog pritiska. I eto igrom slučaja baš tu noć kad je auto razbijen, on je bio pijan ko majka i nije on vozio nego je vozio neki njegovo rođo koji je bio potpuno trijezan. A on je jadan bio suvozač.
  Kolko se može vidjeti policija je došla tek cca 2 i po sata nakon nesreće i tad je pijano hadezeovsko g napuhalo 1,44 promila. Znači u trenutku nesreće je imao cca 1,7 promila.
  S toliko alkohola u krvi se on ne sjeća ničega i nema on pojma tko je vozio ni kako se našao na mjestu nesreće.
  Sad bi mi građani trebali vjerovati u njegovu verziju događaja o kojem on ne zna ništa.
  Prodaje toliko traljavu priču da je eto vozio netko drugi potpuno trijezan.

  I šta se dogodilo??? Zašto je taj trijezni odjednom skrenuo sa ceste i udario u auto parkiran pored ceste???

  Bahato hadezevosko g, vrijeđa zdrav razum hrvatskih građana kad očekuje da će građani povjerovati u takvu traljavu priču.

  Al evo ja ću sad bit malouman pa povjerovati.
  Nije vozilo pijano hadezevsko g, nego je vozio njegov rođo. Ja ću sad ko maloumni koji je povjerovao u traljavu priču pokušati pogoditi Zašto je trijezni vozač, prav, zdrav na ravnoj cesti skrenuo i zabio se u parkirani auto pored ceste.
  Padaju mi na pamet samo dvije stvari.

  1. Njegov trijezni rođo, prav, zdrav, može štogod hoće, u subotu navečer voza okolo svog mrtvog pijanog rođaka i počne razmišljati. Na šta je spao kad umjesto da uživa u groznici subotnje večeri, on okolo voza nekog mrtvog pijanog i čovjeku se u trenutku život smuči te se u tom trenutku odluči ubiti i skrene prema parkiranom autu.

  2. Možda se u autu odigravala ljubavna svađa. Jer kako su zajedno negdje bili i vraćali se, vozač je prigovarao županu što je previše popio i sad neće biti za ništa pa mu je priopćio da raskida vezu s njim na što je, ko majka pijani župan reagirao, tako da je vozača povukao za ruku i rekao: “nemoj” i onda je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u parkirani auto.

  Kakogod da se dogodilo. U biti je stvar u tome, da bahato hadezevsko g u nijednom trenutku nije pomislilo da, iako je dobio vozilo građana na korištenje 24 sata dnevno da građani koji plaćaju taj auto, gorivo, servise, osiguranje, pranje, mu nisu dali taj auto da bi on njime išao na svoje privatne derneke. I nisu mu dali taj auto nit da ga on vozi pijan, niti da taj auto subotom navečer vozi njegov rođo.
  Bahato hadezeovsko g da ima imalo poštovanja prema građanima koji ga plaćaju, onda ne bi uništavao imovinu koju su ti građani kupili. A da ima pameti koliko nema onda bi na svoje privatne derneke išao bez tog auta i kad se napije išao kući taksijem. Građani mu daju dobru plaću i može si priuštiti taksi.

  Al kad su pripadnici partije HDZ u pitanju ovaj zadnji dio je čista utopija.
  Ipak je to partija koja drži hrvatski rekord sa najviše osuđenih kriminalaca za razne vrste kaznenih djela pa je njima vožnja u pijanom stanju ili davanje službenog auta nekome tko nema ovlasti za upravljanje, mačiji kašalj.

  Kako uspješno vode županiju najbolje govori podatak državnog zavoda za statistiku. U 10 godina izbjeglo je 20 % stanovnika županije u države gdje nije normalno da državni dužnosnici, koje plaćaju građani, uništavaju javnu imovinu.

  Netko tko ne zna što znači akronim HDZ, a zna hrvatski jezik vrlo lako bi mogao pomisliti da to znači:
  Hohštaplersko-Demagoška Zajednica

Leave a Reply