Related Articles

4 Comments

 1. 3

  Big brother

  Lokal patriota – što se tiče Uni Viridasa nisi daleko od istine ako misliš na nedostatak ogrijevnog drveta…točnoo je da puno troše ali veći je problem o kakvom se kvalitetnom ogrijevu radi jer koriste za svoju energiju isto kao i Ćošković samo trupće izvan klase…no taj bum i nedostatak su HŠ d.o.o. pametnijom politikom amortizirati…. al dugoročno gledajući nisi u pravu.

  Pa jedini razlog zašto se još dvije tvornice otvaraju pored Uni Viridasa je energija (el. i toplinska) (za sušaru drveta je to logično) koju će koristiti od samog Uni viridasa + još plastenici ako se otvore, također će koristiti emitiranu energiju. Dakle u početku sam i ja tako mislio ali mijenjam poglede ako ideja u cijelosti zaživi.
  Naravno da samo kreteni mogu ložiti kvalitetno puno drvo da bi dobili el.energiju.

  1. 3.1

   Leo

   Meni ovo više liči na (Šojićev politički program_Tursko-Belgijska INVESTICIJA_jesu već dotjerali Bager_ha ha ha)
   Ko još može računat na Tursku investiciju, koji parados……………………………..

 2. 2

  Lokal patriota

  Uni Viridas bolje da su dva puta izgubili nego jednom sagradili.

 3. 1

  Big brother

  Bravo načelniče, po tko zna koji puta imam potrebu pohvaliti ovoga čovjeka i uvijek rado usporediti i reći da će Županja ako Babina Greda ovako nastavi biti pod Općinom Babina Greda…a gdje je naš gradonačelnik, u mišjoj rupi??
  Jel se mogu privući investicije!? Potražite odgovore u općinama Lovas, Antunovac i Babina Greda. Al kako naš gradonačelnik kaže: “nije grad taj koji zapošljava i to nije njegov posao, njegov posao”.
  Izbori su u svibnju, nažalost vjerojatno će opet Miličević pobijediti premda ničim zasluženim, pardon napravio je staze i popravio neke ulice u posljednjih 12 godina i postigao svoj maximum.

Leave a Reply