Related Articles

5 Comments

 1. 3

  Nikolina

  Što je tolerancija?Velik broj vjernika je usvojio taj pojam.Tolerancija je puko podnošenje, no ne i dolaženje do istine. Tolerancija je vrsta života na rubu agresivnosti -začas uspješno šutimo dok toleriramo pobačaj , eutanaziju , homoseksualne “brakove” i preljub.

 2. 2

  Nikolina

  Što je tolerancija ? Velik broj vjernika je usvojio taj pojam.Tolerancija je puko podnošenje ,no ne i dolaženje do istine. Tolerancija je vrsta života na rubu agresivnosti – začas uspješno šutimo dok toleriramo pobačaj, eutanaziju, homoseksualne “brakove” i preljub.

  1. 2.1

   idiot

   od svega što ste nabrojali da šutimo i toleriramo a po vama ne bismo trebali šutjeti jedino je preljub grijeh ovo ostalo nije grijeh ni u kršćanstvu općenito ni u židovstvu tako da ne razumijem protiv čega i zbog čega bismo trebali dignuti glas.

 3. 1

  Ruža

  Prikaz muke Kristove ne nosi poruku tolerancije već poruku Istine. Isus u obliku nerođena djeteta stoji pred suvremenim Pilatima i Herodima i pita:Ako sam kriv , u čemu sam kriv ?

  1. 1.1

   kreteen bošnjački

   Poštovana gospođo prikaz muke Kristove može nositi svakakve poruke ovisno o našem vjerovanju i želji, ali jedino ne može nositi poruku istine iz jednostavnog razloga što je kršćanstvo zasnovano na mitologiji , a ne na stvarnosti.

Leave a Reply