Related Articles

4 Comments

 1. 2

  gost

  O cemu ovaj trkelja? Kakvi zidovi? Kakvi hramovi?
  Na “organiziranim” prosvjedima “diljem svijeta” je bilo svega nekoliko budala, teoreticara zavjera.

  1. 2.1

   Zlatko Janković

   Poštovani g. gost, ne znam radi li se o posjetitelju ili duhu.
   Moram izraziti svoje čuđenje Vašem izčuđavanju. U njemačkoj je policija postupala dosta brutalno, a skup teoretičara zavjera je bio prilično brojan, nekoliko puta veći od zagrebačkog. Jeste li vidjeli onih nekoliko budala u Londonu? Možda ste zapazili, ali ne vjerujem, u Danskoj su između policije i prosvjednika stali VETERANI i tako u potpunosti zaštitili prosvjednike od policijske represije. U Sofiji je prosvjed koji me se osobito dojmio, možda zato jer je bio do kasno u noć, gdje su avenije bile pune ljudi.
   Sve ovo što ste stavili u navodnike je potpuno netočno i na tragu trolanja.
   To što ste vjerojatno gost (eng.) ne znači da ste kao pravi duh bili na više mjesta odjednom, a po ovome što ste napisali se može zaključiti, u najmanju ruku da ste neinformirani i da pisanjem nastojite zatupiti oštricu sredine u kojoj vjerojatno živite, po svoj prilici lagodno te bi Vam svako neslaganje s postojećim stanjem narušilo sadašnju ravnotežu.

  2. 2.2

   Zlatko Janković

   Još dio odgovora sam Vam ostao dužan. Hram, zidovi (valjda ste pogriješili pisao sam Židovi), je doista dio opće kulture i, žalosno je ako to ne znate, osobito u ovo korizmeno vrijeme.

 2. 1

  golac

  Podrška autoru,ovo je trenutno važnije pitanje od izbora,radi se o biti ili ne Biti!!!!!!

Leave a Reply