Related Articles

6 Comments

 1. 6

  Zlatko Janković

  Kao upućena osoba, molim Vas navedite osim boginja, koje su sve bolesti ISKORIJENJENE cijepljenjem?

 2. 5

  Ime Prezime

  Zašto objavljujete ovo smeće?

 3. 4

  Irona

  Ovakvi tekstovi su zlonamjerni. Ne dokazuju nista, osim zlonamjernosti pisca. Cijepljenje je ionako dragovoljno. Toliko lijecnici i medicinsko osoblje cini nadljudske napore da iskorjeni ovu bolest, kao sto su mnoge, bas cijepljenjem iskorijenjene.

 4. 3

  Šećeranka Mara

  Christian Elliot’s “18 Reasons I Won’t Be Getting a Covid Vaccine”: Viral antivaccine misinformation

  Obzirom ste kopirali tuđi tekst, odgovoram linkom na tuđi tekst, a u kojem se taksativno argumetirano odgovara na svaku točku pitanja, dilema, tvrdnji ili kako god ih nazvali.
  Stranica na koju je tekst postavljen sadrži u imenu “znanost zasnovana na dokazima” što je jedan od osnovnih postulata svake, pa i medicinske znanosti (pored onoga – “ako ne možeš pomoći, ne naškodi”. Neću ulaziti u to što stoji iza Vaše silne zabrinutosti, no iz većine Vaših tekstova je čitljivo kako narod postaje “masa” ili “blato”, izražavate bojazan za opstojnost nacija, prepoznajete Strah kao oruđe (pokvarenih) političara i sl. no upravo svojim tekstovima nastojite zaplašiti narod kako mu svatko radi o glavi, osim, naravno Vas koji sjedite na sjajnom “motrištu” i svojim izoštrenim čulima analizirate tajna i skrivena značenja. Čekam samo tekst o Agendi za depopulaciju (a i za njega imate odgovore na linkanoj stranici). Neću Vas ja nazvati teoretičarem zavjere, antivakserom, kvarkovcem, Trumpovcem, QAnonovcem i sličnim nazivima. To već sami činite spominjanjem izvora na koje se pozivate i vrtnjom istih teza, kao i zamjenom teza o znanosti i dogmi.
  Ugodan dan

  Over & Out

 5. 2

  golac

  Bravo,Zlatko,podrška!!sve si rekao

 6. 1

  Milak

  Jel to onaj Zlatko Janković što kategorizira ljude na obojane i neobojane?

Leave a Reply