Related Articles

18 Comments

 1. 15

  MaestroZG

  N1 televizija, 8 min.
  YouTube- Josip Dabro- exsclusive interviju od veceras vezano za VSŽ probleme u HDZu kanonadu izlazaka iz stranke

 2. 14

  Baraka91

  Ovo je sve namješteno od samog početka, jučer smo bili svjedoci dviju tiskovnih konferencija za medije, i ni iz jednog tabora nismo čuli niti jednu ružnu riječ, to govori da je ovo dogovoreno. Namjera im je očita, prevara birača, sad su prividno podijeljeni, pa ni jedna od ove dvije grupe ne planira i ne može samostalno voditi Grad. Matematički gledano, iza sebe nemaju tu brojnost birača, neće niti jedna od ove dvije grupe koalirati postizborno niti sa SDP-om niti sa Nezavisnom listom minus 30 %, a onda logično da će koalirati međusobno i sa novim demokratskim HSS-om. Cilj im zadržati ukupnu masu svojeg biračkog tijela iz 2017. Ovako se nadopunjavaju prema zakonu spojenih posuda, (Arhimedov zakon) tako podijeljeni-dogovorno amortiziraju svoje pluseve i minuse i još potencijalno skupljaju i nove glasove od naivnih glasača.

 3. 13

  MaestroZG

  Bez promjena nema ništa. One su uvjet napretka. Zadržavanje status quo je sigurno nazadovanje. Ponudite rješenja.

  1. 13.1

   Ivan iz mase

   Koje promjene ,pročitaj moj komentar gore o kojim ljudima se tu radi. Juzbašić pomoćnik ministra gospodarstva , što je napravio za Zupanju, molim samo jednu jedini stvar, na zalost nema je ,i odjednom čovjek progledao i sad će kao gradonačelnik raditi za Zupanju, mozes mislit.

   1. 13.1.1

    MaestroZG

    Pa sam si rekao da je bio pomoćnik ministra gospodarstva a ti se po onome što si napisao recimo u rangu gradskog vijećnika po mojoj slobodnoj procjeni.
    On kao takav je liga u politici “u kojoj igra Dinamo i Hajduk”, a ti si “liga sa Otokom, Gunjom, Babinom Gredom “( znači amaterska liga) i onda se ti našao da njemu sudiš u politici i da ga ti vrednuješ. Kao ti kompetentan za to.
    Ja mislim da si kompas nabaviš a da u politici ostaviš ” kopacke o klin”.
    To bi bilo bilo najbolje i za tebe i nas.
    Pa te ljude koje ti osuđuješ.
    To su mladi školovani ljudi koji imaju budućnost a migu puno napraviti za nas.
    Imaju znanja i vještine i energiju.
    A ti se ovdje raspisao kako ne valjaju.

 4. 12

  Trojanac

  Baš me zanima koga će sada poržavati naši svećenici.Hoće li i oni kao farizeji osuditi Boga a pustiti barabu da dalje haraći.Da li će velečasni Marko sada podržati svog prijatelja Juku kao kriminalca broj jedan ili starog provjerenog kriminalca Davora.Možda bi bilo dobro da konačno podrži nekog tko bi osigurao bolji život njegovim vjernicima,normalno da to nije komunistički SDP- e i svi oni koji su nekada bili kriminalci a sade se preimenovali u neke takozvane bomoljubne stranke.

 5. 11

  Trojanac

  Ako je Davorov HDZ-e nesposoban,koruptivan i ako su oni krdo kriminilaca,možete si misliti kakvi su tek ovi njihovi odmetnici i šta bi oni od grada napravili.

 6. 10

  Ivan iz mase

  Koje promjene ,pa svi od reda otpadnici iz Hdz-a.Jedan bivši tajnik ,drugi dogradonačelnik ,treči i četvrti gratski viječnici, peti voditelj kulture…i tako u nedogled.Pa do jučer su bili dugogodišnji članovi stranke Hdz-a, i ne samo obični članovi.Kako je Juzbašić dogurao tako visoko?? To nema nikakve veze sa strankom Hdz!!Kako je Šarić došao do mjesta pročelnika u zupaniji,Buljević u Centar za soc.skrb.Zupanja je mala sredina kome vi pričate bajke.

 7. 9

  Baraka91

  Katolik sam, ali ovo je prvi puta da sam čuo nečiju ispovijed, ali javno. Ovdje se pojavljuje čovjek koji luta, pobjednik koji se pretvorio u luzera, i taj krug luzera oko sebe pokušava prikazati kao budućnost ovoga grada. Zamislite ovaj čovjek sada predstavlja Nezavisnu listu, možda on i je stekao solventnost i nezavisnost, a šta sa ostalim?! Ovo je samo drugo krilo jedne te iste ptice, a onda znamo i kako se zove ta ptica!

 8. 8

  DP

  Dolazi Domovinski pokret, ♥️ ,poštenje,jednostavnost i promjene na bolje za građane i grad Županju.

 9. 7

  Doktor Điđimilović

  Bolje dobit koronu nego ove na vlasti.

 10. 6

  Viđam klošare po gradu

  Obukli odjela i cipele i umislili si da su gospoda. Pogotovo ovi mladi koji su do prije koju godinu žicali 2 kune cure u gradu da kupe cugu. A onda usli u HDZ,obukli mantile i sad glume neke face. A obični klošari. Pitajte malo mlađe u gradu pa ce vam reci tko su zapravo ovi tipovi.

 11. 5

  Nezavisni pokret

  Ako cete vec glasati za nezavisnog kandidata onda glasajte za Obradovica,a ne za ovog uhljeba.

 12. 4

  Milan

  Priče za malu djecu. Tebate cuti šta priča iza kamera i mikrofona. I sto prica među najblizim “suradnicima” s kojima želi haračiti gradom. Oni su gladni vlasti i položaja stoga su spremni na sve. Glasaje za bilo koga samo ne za njega jer nije čovjek i nije ga briga za građane vec samo hoce spasiti svoju karijeru.

 13. 3

  Boki 13

  Daj čovječe sad si se kao uzbunio jer je tvoje dupe u pitanju jer si politički gotov. Sad huškate ljude da glasaju za vas,a kad prođe ova euforija ostat cete svi posrani.

 14. 2

  JEDNOM HDZ UVIJEK HDZ

  Kakve priče za malu djecu, pregadljivo, apsolutno se slažem s komentarom. Do jučer HDZ-ovci svi redom, tj. članovi kriminalne organizacije, danas redovnici, svećenici i borci za poštenje hahaha. HDZ, UMRI!

 15. 1

  Marko

  Nazocio sam ovom “velebnom” skupu. Kad se nisam ispovraco. Srecom sam imao masku.
  Ovaj prodavac magle bi se trebao sramiti cinjenice da je u zlocinackoj od ´97. godine.
  Trebao bi se sramiti i zavuci pod kamen zbog optuzbi o kriminalu u drzavnim robnim rezervama.
  Trebao bi se sramiti. Ali ovo je clan hdz. U toj su stranci svi cijepljeni od srama.
  Zupanja vec desetljecima bira hdz. Zupanja niti ne zasluzuje nista vise od zlocinacke organizacije.
  A ovo “istupanje” iz stranke je prica za apsolutne naivcine koje mogu pusiti samo neobrazovani jadnici.

Leave a Reply