Related Articles

6 Comments

 1. 4

  Zelenooka

  Jel još nekome neugodno ovo slušati? Osim nepismenosti i (ne) poznavanja hrvatskog jezika, “gospodin” nije u stanju jednu recenicu suvislo procitati bez zamuckivanja i stanki uz upadice dok mu se šapce što da kaže! 🤣
  Nije ni da su prethodnici bili bolji…

  1. 4.1

   "Jajan"

   Pa vi se kandidirajte pa ako vas gradjani izaberu ( a njih jesu) imali bi priliku pokazati svoje govorne i jezične talente.

   1. 4.1.1

    Zelenooka

    To dovoljno govori i o građanima😉

 2. 3

  Teleskopski pogled

  Napokon da mozemo čuti u cijelosti snimku sjednice Gradskog vijeća.
  Do sada su nam puštali isiiječke sa sjednica i to sa odmakom od puno dana i to su birali one u kojima vlast poentira a one dijelove u kojima je oporba zborila to su na kapaljjku davali ili uopće nisu davali.
  To je bila demokracija i informiranje javnosti na njihov način..

 3. 2

  Gdjesibio91

  Ja kad ovu sjednicu slusam imam osjecaj da je Silicijska dolina p.dim za Zupanju. Pa ovdje se konstantno spominju toliki predsjednici, podpredsjednici, zamjenici, nacelnici, procelnici, odbori…

 4. 1

  "CAR JE GOL"

  Bravo Županjac.Net na objavi ovoj.
  Sinoć sam poslušao snimku sa cijele sjednice Gradskog vijeća. Vrijedilo je poslušati. Vrlo zanimljivo iako je sjednica tri sata trajala.
  Hvala klubu SDP-a Zupanja na čiji je prijedlog izmijenjen Poslovnik o radu Gradskog vijeća koji obvezuje Grad da u roku 3 dana od same sjednice GVa objavi tonski zapis sa cijele sjednice, i svim vjećnicima koji su taj prijedlog podržali na glasovanju kada je i usvojen i donešena ta odluka 15.2.2021.

Leave a Reply